Tilbake

 

Ein heil sommar kom og gjekk utan eit ord ifrå meg her, eit vakuum av inntrykk og informasjon. Denne sommaren har eg jobba meir enn nokon gong før, eg har jobba dobbelt, me har tredobla omsetningen i butikken også er eg jo bryllaupsfotograf. Kvar gong eg går mot gangen seier Edda “mamma skal på jobb”. Hvis eg tenker for lenge på at me får kanskje 15 somrar saman før dei flyt i veg mot andre, og at eg no har mista ein av dei, føles det som om jordskorpa opnar seg under meg, det er så trist.

I går var det barnehagestart for begge jentene, og det var ein mixed bag.

Men det er framleis små bitar av sommar igjen. Huset er framleis fullt av fluger, kleda heng ute til tørk og georginene blomstrar for fullt. Me skal enno få dagar med grilling og små basseng i hagen og nakne små rumper som spring mot bestemor sitt hus. Og eg har lova Saga at eg og ho skal sova i telt i hagen ei natt før denne sommaren er omme.

Korleis har de det? Korleis har sommaren vore? Kva føler de om hausten?

Follow:
Share:

11 Comments

 1. 09:00, 11 Aug 2020 / 09:00

  God morgen! Bra jobba! Håper du har litt roligere dager foran deg. Her har vi også gått tilbake til hverdagen etter ferien, og det er både litt kjedelig og litt godt, som alltid. Jeg har spist is nesten hver eneste dag denne sommeren, og gått lange turer med kjæresten i folketomme bygater og i stille skoger. Jeg har drukket vin på uteserveringer og fra plastglass i parker, og hengt med venner på gamle hytter uten strøm og vann. Jeg har padlet kano og badet i basseng, og spilt kort og sett film på regnværsdager. Alt i alt ble dette en fin sommer, og den er ikke over ennå! Kos dere med grillmiddager, kveldssol og teltnetter. August er vår venn, hihi. Klem fra Oslo!

 2. 10:35, 11 Aug 2020 / 10:35

  “Mamma skal på jobb” <3 Så bittersweet, men åh så fint at de får se at mamma lever et helt eget liv, og har fulgt drømmene sine og oppnådd så mye! Og kan være mamma og være på jobb! DET syns i alle fall jeg er fett å se, og jeg tror jentene kommer til å se tilbake med glede på alle gangene du kom hjem, og de fikk høre hvor du har vært og hva du har gjort. Min pappa reiste også vekk på jobb i andre byer, og det var stor stas å kjøre til flyplassen å hente han. Kanskje han til og med hadde en gave med til oss?

  I sommer har jeg vært to uker på sørlandet og to uker i trøndelag. Fire uker med pause fra Korona, og en ganske vanlig hverdag. Nå er jeg tilbake på hjemmekontoret i Oslo med sår hals og en korona-test foran meg. Hverdag ass.

 3. Johanne
  12:53, 11 Aug 2020 / 12:53

  Takk for oppdatering:) Jeg har titta inn her på bloggen jevnt og trutt og tenkt at nå er Mariell flink til å prioritere det som er viktig her og nå- barna, og så butikken og bryllupene da! Får håpe du har fått tatt igjen noe av det tapte fra i våres og slipper å gjøre slike «jobb-byks» flere ganger igjen.
  Jeg har tatt i mot besøk der jeg bor, av alle som har vært på Den Store Vestlandsturnéen folk har tatt i år. Og til slutt fått min egen ferie med roadtrip i gamle Hordaland fylke og nå nyter godværsdager på Hvaler. I år var året jeg endelig dro innom Fredag. Norgessommer <3
  Kos dere de siste ukene av sommeren 🌸

 4. Marlene
  13:21, 11 Aug 2020 / 13:21

  Å, har savnet oppdateringene dine!
  Jeg er nesten mest glad i denne tiden på sensommeren. Naturen føles ekstra levende og nettene blir mørkere. Gleder meg så smått så smått til høst, en symaskin er endelig bestilt og kanskje blir det en kjole til slutt.
  På bilferien i år måtte vi selvfølgelig innom heifredag, vi snakket med søsteren din om Aurlandsdalen og det var så fint hos dere!
  Lykke til med alle små og store planer :)

 5. Ane
  10:49, 13 Aug 2020 / 10:49

  Åh, så enig! Jeg har til og med gifta meg i sommer og likevel har jeg savna oppdateringene dine. Så fint at de er tilbake. Jeg har hatt sommer i Oslo, og på nordvestlandet, og det er ikke noe i verden som er bedre enn det. Også har vi besøkt butikken din og hatt ei natt på Walaker Hotell i Solvorn. Finnes det mer eksotiske ferier enn å være på tur i Norges alle små kriker og kroker?

  Nå er det blåbær i marka og milde kvelder og hvitvin i parken. Og (litt for) lange dager på jobb oppå der. Men det kan man greie, så lenge den forjette hverdagsmagien er på plass. Den oppstår ikke av seg selv, riktignok. Den må skapes. I alle fall så må man være helt fast bestemt på å oppdage den.

  God sensommer og heia deg!

 6. AnneMa
  10:56, 13 Aug 2020 / 10:56

  Koseleg med nytt innlegg! Eg er nokre år eldre enn deg, men når du skriv om det bittersøte i oppstarten, ungar som startar eit nytt barnehageår, kjensla av å både ville jobbe og å ville vere saman med ungane… eg kjenner meg slik igjen. Det er slik enno, sjølv om ungane er nokre år eldre. -Og vemod og takksemd (på ein gong) over at dei veks til og klarer meir og meir sjølve, og dermed treng meg mindre. Men framleis treng dei meg i massevis, og så er det litt travelt og litt godt også. Alt er ein overgang, og august gjev meg litt augustangst. Men eg planlegg å ein gong like august igjen. Når eg berre forsonar meg med den emosjonelle berg- og dalbana som kjem, kvart år, den månaden.
  Alt godt!

 7. Karin
  17:15, 16 Aug 2020 / 17:15

  Fint du er tilbake! 🌿

 8. ida
  19:07, 25 Aug 2020 / 19:07

  så kjekt at du er tilbake <3

 9. Mette Almén
  08:08, 26 Aug 2020 / 08:08

  Ønsker deg og familien en fin høst! Familien først og så litt til oss blogglesere 🍁🍂🍄

 10. Bliss
  08:49, 02 Sep 2020 / 08:49

  Nå har vi bikket september og føler at høsten har kommet og at sommeren er forbi. Hadde verdens rareste og fineste sommer med å sitte hjemme pga corona og og stor mage. Det hele toppet seg i juli med fødsel<3 Og etter det har sommeren vært både travel og veldig rolig. Gleder meg til høstdager med vogn på tur og å bli bedre kjent med verdens fineste lille person.

  God høst!

 11. Anna
  21:50, 16 Sep 2020 / 21:50

  savner så veldig de fine tankene dine her inne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *