Hudpleierutina akkurat no

Eg er ikkje ein high maintenance person når det kjem til hudpleie. Men det er kanskje fordi eg har ei rutine som funkar og uproblematisk hud. Eg driv ikkje og eksperimenterer med masse ting, då blir det berre trøbbel. Eg skrubbar aldri huden i fjeset, men eg brukar ei maske eit par gonger i månaden og den eg har hatt no i eit år er Blue Marine Algae Mask frå Peter Thomas Roth. Den er god, men den er litt for hard for huden min per akkurat no! Etter graviditetane har eg blitt sensitiv for nye ting og får blant anna forbigåande raude område i fjeset av raudvin eller øl med mykje humle.

På kvelden rensar eg med Favn rensekrem frå Rå Organics. Den er heilt fantastisk, får av all sminke og svir ikkje i augene (eg fekk ei flaske gratis tilsendt ifrå dei, men har no kjøpt flaske nummer to fordi eg likte den så godt). Så brukar eg anten Luna Sleeping Night Oil frå Sunday Riley, eller Velvet 01 frå Karmameju. Begge desse produkta er det beste som har skjedd huden min. Om eg har tørre flekkar rundt nasen brukar eg Baby Bum Balm (hehe, ikkje akkurat det tenkte bruksområdet, men den funkar veldig bra!) frå Karma Mama.

På morgonen vaskar eg ikkje fjeset. Kontroversielt, I know, men eg har aldri gjort det. Eg har derimot på Freshly Juiced Vitamin E Mask frå Klairs med Freshly Juiced Vitamin Drops frå Klairs i, eller berre den vanlege kremen frå Karmameju.

På ønskelista mi står det ei maske som kan roa ned huden min som er full av raude pigment, og eit dagsserum som gir meg ein dreamy glow. Også har eg lyst til å prøva alt av Drunk Elephant. Og eg har lyst på Gua Sha-verktøy! Kan ikkje de skriva ønskelister under her, samt skriva korleis de gjer hudpleie sånn daglig? Brukar folk augekrem? Skrubbar de huden i fjeset? Eg vil vita alle steg! Takk for meg.

Follow:
Share:

10 Comments

 1. Mari
  23:12, 20 Apr 2020 / 23:12

  Jeg skrubber huden i fjeset en gang i blant, med aprikosskrubb fra Jäson. Bruker rens og toner fra Aesop, og en fuktighetskrem med mest mulig fukt. Innimellom har jeg i noen selvbruningsdråper fra Isle of Paradise (kjøpte de fordi jeg er så glad i grunnleggeren av merket, Jules fra Jules & Sarah, og de gir en fin mild glød!). Ønsker meg en avokadoøyekrem fra Kiehls og at jeg husker å rense huden før jeg blir for trøtt.

 2. anaruh
  09:01, 21 Apr 2020 / 09:01

  Om kvelden fjerner jeg sminke og renser huden med et rensevann fra Vichy og bruker Creme Fraiche fra Nuxe. Enkelte kvelder bruker jeg et serum jeg ikke husker navnet på i farten, og enkelte ganger trenger jeg noen dråper arganolje på tørre felter. Om morgenen bruker jeg kun vann og Nuxe-kremen, samt solkrem hvis jeg skal ut. Og E-vitaminstiften til The Body Shop. Innimellom bruker jeg enzym-maska til Emma S, den er jeg kjempefornøyd med! Og overmight mask fra Origins, hvis jeg skal skifte sengetøy dagen etter :D Ellers digger jeg sheet masks, og jobber meg gjennom utvalget i de lokale butikkene mine.

  På ønskelista mi står en jaderulle, en hudpleietime med dyprens og ansiktsmassasje (mest fordi det ikke går an nå) og et eller annet oppstrammende produkt (serum eller maske)

 3. Kath.
  10:28, 21 Apr 2020 / 10:28

  Om jeg har brukt sminke på dagen, fjerner jeg det med sånn Micellar water fra Garnier. Smører meg morgen og kveld med Vichy aqualia fra apoteket. Og matt solkrem spf30. Bruker aldri øyekrem eller peeling, vasker bare ansiktet med vann :) Oljer gir meg kviser, så behøver lette, “vandige” produkter.
  Ønsker meg en ansiktsmaske, men har ingen spesifikt merke i kikkerten. Skal lese tipsene til de andre leserne :)

 4. Ingrid
  12:16, 21 Apr 2020 / 12:16

  Elsker sånne poster! Det er som å få snike i baderomsskapet til noen.
  Jeg prøver å bli flinkere på hudpleie, så nå prøver jeg å rense med Elixir sitt skum og roseolje fra the Ordinary og en kjempedigg nattkrem som også er fra Elixir. På morgenen prøver jeg å vaske ansiktet minimalt, og h.a. Serum fra the Ordinary og en ansiktskrem.
  Prøver også å skrubbe med dermalogica innimellom og blir så nøgd de dagene jeg husker å bruke ansiktsmaske.

 5. hanne
  12:51, 21 Apr 2020 / 12:51

  anbefaler the ordinary! til alt! spennende og virkningsfull!

 6. Ane
  19:22, 21 Apr 2020 / 19:22

  Hurra! Nye poster! Shit, så gla jeg ble – som å våkne til en presang på kjøkkenbordet. Jeg har ikke en veldig komplisert rutine. Men det jeg gjør er superviktig for meg! Renser med Dermologica Special Cleaning Gel (hver kveld, alltid, i sikkert ti år nå). Også har jeg eksprimentert med forskjellige ansiktskremer, men kommer alltid tilbake til Chanel Gel Creme. Liker at det kjennes litt luksus. Jeg bruker den både morgen og kveld jeg, det funker for meg. Nå har jeg en ansiktsmaske som jeg leste om på Cup of Jo, som skulle være helt amazing. Jeg må innrømme at jeg ikke helt merker wow-effekten, men den er enkel og god – gjennomsiktig og vaskes av etter 15 min, så jeg tar den på en gang i uken mens jeg lager frokost. Kjennes ut som at jeg gjør noe bra for huden :) Også har jeg fått en ny favoritt-mascare (Hourglass. Try it!), og den er litt seig og flytter seg bare ned under øynene i steden for helt vekk med rens. Jeg hater sminkefjerner, og oppdaget at kokosolje/smør er helt konge! En liten dæsj, og vipps! Helt vekk. Billig, skånsomt og bra.

  That´s it – takk for meg (og takk for DEG, Marielle, og denne evig deilige bloggen som jeg elsker (nesten mer enn Demologica).

 7. Ragnhild
  15:11, 23 Apr 2020 / 15:11

  Jeg har supersensitiv blandingshud, som gjerne reagerer med ekstra oljeproduksjon og kviser om den får for tøff behandling eller ikke nok fuktighet (tok noen år før jeg innså dette…). Det som funker for meg nå er cleanseren Fresh Farmacy, som jeg bruker morgen og kveld, pluss kremen Vanishing Cream om morgenen. Begge fra Lush.

 8. Anne K
  22:30, 23 Apr 2020 / 22:30

  Vet du, jeg bruker bare vann, jeg 😅 Enkelt og greit.

 9. Anki
  04:35, 26 Apr 2020 / 04:35

  La Roche-Posay micellar cleansing gel morgen og kveld. Også fan av Estee Lauder sin rensekrem. Har brukt Klair’s serum i det siste, men vet ikke helt om det har effekt. Bruket Lumene øyekrem. Da jeg bodde i USA brukte jeg Olay- produkter, veldig fornøyd med dem 🙂 Ellers: St. Ives scrub, primer fra REN og sheet masks fra Mizon ❤️

 10. Irene
  11:55, 26 Apr 2020 / 11:55

  Elsker sånne innlegg! Akkurat no er eg i ein fase der det føles som at huden ikkje heilt samarbeider, sikkert grunna stress, så prøver å gjere lite anna enn å vaske (bruker ein rens frå paulas choice) og gi fukt, bruker Nourishing krem frå verso, som er så deilig for huda mi, pluss solfaktor alltid (og paulas choice). Har akkurat bestilt ein nattmaske frå beaute pacifique med aktive retionider, så veldig spent på om den kan hjelpe litt på kviseutbrudd og rødhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *