Ein marssøndag i heimen

Før alt dette skjedde, var det ein marssøndag i heimen som eg tok bilder av. Då visste me ikkje korleis det skulle bli, me tok for gitt at me kunne klemma vennene våre og køyra bilen ut av tunet for kvar minste vesle behov. Me laga vårpasta med sitron og purre til middag, og Saga og eg laga sjokoladepudding til dessert. Me sjekka ikkje nyheter kvar time, me la oss utan hjartebank, me skvatt ikkje til kvar gong me høyrte ein bil. Det einaste som trøstar meg er at me snart skal ha det slik igjen, at det er dette som tross alt er unntaket.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. Emilie
  21:17, 31 Mar 2020 / 21:17

  <3 Jaaa, det blir bra igjen! I mellomtiden er din tilstedeværelse på internett en så himla stor trøst for meg! Og hallo, det lille fjeset til Saga!!! Smelter!

 2. Mari
  09:15, 01 Apr 2020 / 09:15

  Gleder meg til vi skal ha det sånn igjen! Og koselig å se en så glad liten kokk!!

 3. Pappa
  09:30, 01 Apr 2020 / 09:30

  Pur glede❤️

 4. Marie
  18:04, 05 Apr 2020 / 18:04

  Hei! Nydelige bilder <3 Jeg lurer på om du har tips på noen andre fine norske blogger? Etter å ha bodd i Sverige i flere år har jeg liksom fulgt mest med på blogger og sånt der. Leser flere svenske, f.eks. Elsa Billgren, Sofia Wood, Johanna Bradford++ Bortsett fra deg vet jeg ikke om noen norske som minner om disse i stemning, tema og kvalitet. Men de fins jo helt sikkert :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *