ADVENT, i trykken

00:29

Eg ligg i senga og ventar på Jostein, med meg ligg både Saga og Berlioz. Natt til i dag, klokka 02:47, sendte eg adventsmagasinet i trykken! Og responsen har vore så enormt overveldande at hjerna mi har føltes som marshmallow i heile dag, eg sovna på sofaen det sekundet Edda sovna i kveld. Men no er den sendt. Takk for bloggtålmodet, det har jo vore så stilt her inne. Om du ikkje har fått bestilt eit eige magasin og har lyst, kan du gjera det her. Og i morgon kjem eit innlegg fullproppa med 11 ting som eg har elska den siste tida, det håpar eg de blir glade for. God natt!

Follow:

2 Comments

  1. Alva
    03:16, 19 Nov 2019 / 03:16

    Hei Mariell! Er så trist for at jeg ikke kan bestille magasinet ditt fordi jeg bor i USA; jeg skulle så gjerne hatt en kopi! Har du noen tips om andre norske eller skandinaviske/ikke-skandinaviske blogger som skriver om jul eller legger ut fine/nostalgiske bilder som har med jul å gjøre (eller kanskje Instagram-kontoer?)? Er på jakt etter alt og hva som helst på nettet som har med jul å gjøre! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *