Advent, den nye tida

Inneheld eigenreklame

I dag startar forhåndssalget av Adventsmagasinet mitt! Og det er så utrulig å tenka på at neste år er det ti år sidan eg gav ut mitt første magasin, min første baby. Det forrige magasinet var Advent-magasinet mitt i 2015, eg sendte det i trykken på eit hotell i Toscana og to dagar etterpå fann eg ut at eg var gravid med Saga.

Dette magasinet betyr utrulig mykje for meg, fordi det er eit så sterkt symbol på denne nye tida. Der morskap og kreativitet møter kvarandre. Som eit bevis til meg sjølv at jovisst kan eg ta sjansar og hoppa i ting og tru på meg sjølv, sjølv om eg er mamma no. Eg er aldri redd, for de er jo med meg på vegen. De bookar meg til bryllaupa dykkar, kjøper gåvene dykkar hjå meg, framsnakkar meg og deler bildene mine på instagram.

Tusen takk for at de finst, det finst ikkje ord som kan korrekt beskriva kor takksam eg er for det.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Synnøve
  15:18, 31 Oct 2019 / 15:18

  Tusen takk for at DU fins og sender små perler av glede ut til oss – jeg setter utrolig stor pris på deg! :)

 2. Kristine
  16:20, 31 Oct 2019 / 16:20

  Hurra!

 3. Vilde
  16:50, 01 Nov 2019 / 16:50

  Gleder meg! Kjøpte adventsmagasinet i 2015 og har det liggende sammen med den lille samlingen min med julepynt og tar det fram hver desember :-) blir fint med et nytt tilskudd!

 4. Kristin
  16:55, 01 Nov 2019 / 16:55

  Ooh! Spørsmål: går det an å forhåndsbestille magasinet og senere legge til julestæsj, dersom det skulle dukke opp i nettbutikken, til samme bestilling? Bladet blir jo uansett ikke sendt før om en stund …

  • Mariell
   Author
   21:43, 01 Nov 2019 / 21:43

   Hei, Kristin! Det kan du absolutt gjera, så lenge du mailar til heifredag@gmail.com når du gjer det, så me får registrert at dei skal i samme bestilling. :)

 5. Hanne
  22:43, 14 Nov 2019 / 22:43

  Ville bare si at jeg savner orda dine her! Instagram er nydelig, men for flyktig! Det er lettere å grunne på ting her inne💛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *