Friday I’m in love

Inneheld eigenreklame

Hei, fredag! Eg har hatt litt av ei veke, og litt av ein dag. Eg treng berre at alt får landa også skal eg fortelja dykk om det♥ I mellomtiden håpar eg at de har det bra, alle saman, og at de sit i sofaen med ei skål med is eller deilig smågodt eller noko sånt. Eg har lagt ei flaske vin i frysen og har tenkt å angripa ein magnum almond <- evig kjærleik. Av og til føler eg at eg er den einaste grunnen til at dei får den inn på Coop Extra. Vår utrulige fredagsmiddag var fiskepinnar og poteter, av og til blir det sånn. Men undrast om ein skulle kasta ihop ein pizza? Hm hm hm. Eg skriv dette live frå min eigen fredagskveld, Jostein legg Saga og ute regnar det noko heilt sinnsjukt. Eg har fått inn så mange fine nye varer i butikken min dei siste vekene, som eg tenkte eg ville dela med dykk i ein slags kollasj under her, og nevna at sidan butikken er to år denne veka (!!!) så har me ein giveaway på søndag for alle som har handla denne veka. Gir bort eit gåvekort på 1000 kroner! Så om du har sett deg ut noko du likar er det eit lurt tidspunkt i helga♥ Nettbutikken finn du HER!

Til dømes desse herlege greiene! Eg er framleis i villrede om kva lys frå Paia eg skal kjøpa, dei er alle så fine og luftar så godt. Og i munnblåst glas♥ Mmm. Sjokoladen frå Gnaw er heilt ny, og eg er obsessed. Også desse, da:

Så jækla fine. Finn dei her.

Eg har óg jobba mykje med webdesign i det siste! Her er eit par av dei, nemlig Heidi si fine portefølje, og Frøy si heimeside.

Eg elskar panzanella, generelt salatar som føles som komplette måltid. Denne oppskriften frista meg, spesielt sidan eg trudde det var sølvlauk i den då eg såg bildet og tenkte at det må jo vera ein excellent ting å bruka i salat? Eg frikking elskar sølvlauk.

Og apropos deilige salatar så vil eg gjerne plukka epler i hagen og laga denne salaten med dei. Ser jo heilt nydeleg ut med forskjellige nøtter og frø, så den vil eg gjerne prøva.

Eg shoppar ikkje mykje i haust, og det eg shoppar er for det meste second hand. Men eg har lyst til å investera i eit fint strikka plagg denne hausten, og gjerne frå Sezane. Dei har sjukt mykje fint, og er eit så fint og ansvarlig selskap.

Me driv med finishing touches til jentene sitt rom (eg kjøpte ti prints frå beste Skinkeape!), og dette frå Vintagefabriken var jo heilt nydeleg fint. Frå dette bildet såklart.

Også vil eg passa på å tipsa om denne boka som eg fekk i gåve frå Cappelen Damm, nemlig om Oscar Wildensky som går seg vill frå mammaen sin. Saga elskar å lesa den på sengekanten sjølv om det er litt skummelt inni der. Tips tips.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 22:00, 16 Sep 2019 / 22:00

    Her var det myyye fint ;) Jeg får så lyst å gå bananas i nettbutikken din, de salatene ser bare helt nydelig gode ut, og jeg hadde ikke sagt nei takk til en strikket cardigan fra Sezane. Har du forresten handlet fra Sezane før? Er det greit, og er kvaliteten bra?

  2. Sara Wiik
    00:41, 25 Sep 2019 / 00:41

    Jaaaa👏🏼👏🏼 Fredagstips! I love IT! Del gjerne på instastory når du har nye blogginnlegg ♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *