Ledige datoar for fotografering, haust 2019

Hei, fine folk! Eg får mailar om fotograferingar i haust, og tenkte å samla mine ledige datoar på éin plass! I Lærdal er det lett å få booka meg til fotograferingar, så der er det berre å maila eller melda meg på instagram. For byar, har eg ei oversikt som kjem her! Eg er open for bryllaup, familiefotograferingar, barnefotograferingar, portrett til den nye heimesida di, gravidportrett (! elskar!!) og egentlig det meste av sånt. Send meg ein mail til mariell.oyre@gmail.com, så snakkast me i innboksen!

BERGEN:
1 x 8. september, 11:30
1 x 9. september, 10:00

OSLO:
1 x 22. oktober
2 x 23. oktober

NEW YORK:
18. oktober
20.oktober

SANDNES/STAVANGER:
8. november
9. november
10. november

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *