I shot a wedding: Marianne & Ole Gunnar

Eg var så heldig å få fotografera bryllaupet til Marianne og Ole Gunnar i sommar, det var så spesielt for meg. Då eg var liten var Marianne ein håndballgud, eg sat i publikum og heia, ho var så rå. Ole Gunnar var ein fotballegende. Eg var framleis litt der då eg fotograferte bryllaupet deira, av og til gløymte eg at eg var vaksen, men det var så fint å få møta dei på nytt. Å få sjå kor sterke og kjærleiksfulle dei er. Å gifta seg i vaksen alder, etter småbarnsfasen er over, med mine, dine, våre, det er berre så reint. Dei velger kvarandre kvar jækla dag.

Noko av det vakraste med heile jobben er å få krypa inn i familiar som gløymer at eg er der, å få observera alle kodar dei har med kvarandre, å sjå kor nakne alle er på ein sånn dag. Og då Marianne holdt talen sin og prata om dei nydelege bonusdøtrene sine grein me alle saman, eg såg nesten ingenting gjennom kameraet og då eg trakk meg litt tilbake satt serveringspersonalet bak baren og grein dei óg.

Follow:

3 Comments

 1. Tove
  13:44, 15 Aug 2019 / 13:44

  Så utrolig fine bilder! Jeg aner jo ikke hvem disse er, men stemningen er så i bildene at jeg gråter litt jeg også .. Du er så flink :)
  Ha en fin dag!

 2. Hanne
  14:30, 15 Aug 2019 / 14:30

  Dei fine folka – nydelige bileter!
  Og du Mariell som er berre heilt makalaus flink til å fange desse øyeblikka , og sette dine ord på det.

  Det er så rørande…
  ❤️

 3. Kristine
  18:23, 15 Sep 2019 / 18:23

  Nydelige bilder! Fikk tårer i øyekroken selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *