Edda 1 år

I går fylte mi vesle Edda 1 år. Me åt rabarbacrumble og swissrull på marmorbordet, åt ostesmørbrød til frukost. Saga valsa rundt naken og rulla i graset. Er så glad at eg fekk sommarbabyar, det einaste Jostein og eg ikkje skulle ha (me som begge er vårbarn). Ein månad kan gå fort, men eg syns dette året har gått så sakte.

Takk, Edda, for alt du har lært meg om å vera mamma. For at du har lært meg å sakta ned og kjenna etter meir, og for at du er verdens finaste og mest takknemlige veslesøster.

Follow:
Share:

3 Comments

 1. Pappa
  09:46, 16 Jun 2019 / 09:46

  Eg fekk ein time med ho i går. På Lærdalsmarknaden. Verdens beste Edda. ❤️ Me såg på veteranbilar og vovvovar. Stor stas i finværet.

 2. Elri
  10:09, 17 Jun 2019 / 10:09

  Gratulerer med Edda! Så nydelig hun er! Min minste blir ett år om under to uker. Hun heter Laura! Og vi gleder oss sånn til å feire lillesøster!

 3. Oda Antonsen
  23:34, 17 Jun 2019 / 23:34

  Gratulerer med dagen, Edda :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *