Lübeck

Reklame | I samarbeid med Europarundt.no

Toget frå København gjekk til Tyskland! Fem timar tok det, og det gjekk i eit jafs, for her skjedde det jo så mykje. Buss til Rødby, så ombord på toget som så køyrte rett på ferja, det var ein veldig spennande dag for ein 3-åring! Me hadde mindre enn eitt døgn i Lübeck, men me tok kvarandre i hånda på at me skulle maksa byen. Så det gjorde me. Det var wienerschnitzel og bratwurst på Ratskeller, ei springerunde på torget ved Mariekyrkja og marsipankaker på Niederegger (som for øvrig hadde eit veldig fint leikerom og bra stellerom!). Eg dusja livets dusj etter ungane hadde sovna, også la eg meg i mi single seng (låg på to rom med 4 enkeltsenger) og fryda meg over å få ligga åleine (den timen eg gjorde det før Saga klatra oppi til meg!).

Morgonen etter pakka me som gale og gjekk raskt mot togstasjonen. For då venta vår aller lengste reisedag!

Tusen takk forresten for all responsen eg har fått på denne reisa, det er jo heilt rørande kor mange som har fulgt med oss! Eg har tenkt å oppsummera litt etter eg har fått ut alle innlegg, og kanskje køyra spørsmålsrunde, kanskje fortelja om korleis me reiste (altså typ bagasje og pakking og utstyr og sånt til ungane), kanskje eg skulle ha delt heile ruta vår med togavgangar og nøyaktige overnattingar? Korleis vil de lesa om reisa meir omfattande? Kommenter gjerne om det♥

Follow:

6 Comments

 1. Stine
  16:23, 03 Jun 2019 / 16:23

  Vil gjerne vite ALT! Dere er så fantastiske som bare kjører på! Forbilder ass!

 2. Isabel
  17:40, 03 Jun 2019 / 17:40

  Ja, fortell mer! Hvordan er det å reise med tog med to små?

  Lübeck er en så sjarmerende, liten by. Tror det er safe to say at det er mitt happy place 💕

  Herregud, så nydelige krøller Saga har! 😍

 3. Ane
  18:42, 03 Jun 2019 / 18:42

  Jeg vil også vite alt! Har sagt det før, sier det igjen: denne bloggen er en lifesaver i eksamenstida! Det er jo så enkelt å bla litt i kategoriene, drømme seg bort i bildene og la seg forføre av de nydelige setningene her inne <3
  Siden jeg er gravid for første gang synes jeg ALT du skriver om babies ( altså: ALT) er superinteressant, rørende og fint! Så jeg vil gjerne lese om pakking av barneklær, hvordan underholde unger på tur, små barn i store (og små) byer, osv osv osv.

 4. Hanna
  21:04, 03 Jun 2019 / 21:04

  ALT!!! Pakking er det aller verste med slikt, til unger og tyl; så gjerne detaljert om slikt også!

 5. 23:14, 03 Jun 2019 / 23:14

  Fine dere ♥ Det er så hyggelig at vi får følge med dere på reise. Elsker både bildene og teksten, og jeg sier som de andre – jeg vil vite alt. Reisetider, hotell ol. Også må jeg jo bare si at jeg skulle ha gjort mye for å ha de fine krøllene til Saga ;)

 6. 09:32, 04 Jun 2019 / 09:32

  Jeg har ikke barn, men vil veldig gjerne reise mer med tog, så gjerne en del rundt det praktiske med å finne togstasjon og reise fra by til by. Blir det litt kort tid noen steder, eller går det fint? Hvordan finner dere hotell? Ville dere reist på samme måte igjen, eller gjort noen endringer?

  Litt sidenote, men jeg spår at ferie med tog kommer til å eksplodere de neste årene. Ser jo spesielt i Sverige at det har blitt harry å fly. Ser for meg at det blir lagt enda bedre til rette for togreiser, og kanskje billigere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *