Bloma og bia

Eg trur ein kunne høyra eit GISP frå meg då eg såg desse på instagram. Så vanvittig vakre, og så mykje fint arbeid som ligg bak. Om eg hadde alle pengar i verda skulle eg kanskje kjøpa ein, men eg har lyst til å prøva å laga ein sjølv? I mars har eg allereie brodert på eit ullplagg på denne måten, det fristar veldig å prøve! Sjå biene! Ho har ein etsy-butikk her, og instagram her!

 

Follow:
Share:

3 Comments

 1. 18:07, 14 Mar 2019 / 18:07

  These patterns are so beautiful! I especially like the colours and pattern of the third bonnet :) I think it could be a lot of fun to learn how to embroider! Lately I’ve been into taking up hobbies for the fun of it, not to excel at anything, and my current project is knitting lump scarves! ;D -Audrey | Brunch at Audrey’s

 2. Caroline
  19:39, 14 Mar 2019 / 19:39

  Haha, we needed to know! Takk!

 3. Ester
  18:43, 19 Mar 2019 / 18:43

  Wow.
  Så herlig 70-talls!
  Den rustrøde er helt ubeskrivelig fin!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *