Frilanslivet

Eg har vore så spent på denne dagen! For i dag kom nemlig ein episode av podcasten Frilanslivet som eg er med i. I sommar, då Edda var berre fem veker gamal, kom Christina Skreiberg til Lærdal. Ho monterte eit podcaststudio i mitt vesle hus også snakka me om korleis det er. Frilanslivet. Om korleis Jostein og eg jobbar i lag, korleis eg jobbar som fotograf (som eg trur vil overraska mange), korleis mobbingen eg opplevde som born har forma meg på godt og vondt. Eg håpar de vil høyra påFinst alle plassar der podcastar finst

Follow:
Share:

5 Comments

 1. June
  15:56, 14 Feb 2019 / 15:56

  Utrulig fin episode <3 Har så godt inntrykk av deg!

 2. Astrid
  20:35, 14 Feb 2019 / 20:35

  Du er så bra, reflektert, velformulert og ekte.

 3. Line
  20:49, 16 Feb 2019 / 20:49

  Det var en veldig fin episode! Imponert over alt du og dere får til. Heia!!

 4. IR
  12:18, 17 Feb 2019 / 12:18

  En kjempe fin samtale å lytte til… tusen takk. Ble både imponert, inspirert og lykkelig av å høre på dere. Samsvar mellom det du gir og viser av deg selv på bloggen, og det du snakker om i samtalen. Autentisk og klokt… Lykke til videre med fremtidige prosjekter!

 5. 08:33, 19 Feb 2019 / 08:33

  kjære mariell. tusen takk for denne podcasten. jeg begynte å gråte på bussen da du snakka om mobbingen og hvordan den har forma deg. det var så sterkt, og jeg kjente meg igjen. du satte ord på ting jeg har følt på men ikke fått til å uttrykke. jeg måtte spole tilbake og høre igjen. orda dine gjør meg så inspirert og gjør at jeg får trua! på meg selv. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *