Tåke

Tåka låg tung i helga, så tung at ein ikkje kunne sjå noko anna enn det som var rett framfor seg. Av og til er det så godt, når naturen protesterar, seier “sjå. Sjå kva du har akkurat her”.

Me flyg rundt no, det er ei spanande veke. I morgon opnar me julebutikken vår i Årdal og i helga er det julemarknad og ei utstilling der eg stiller ut bilder frå to forskjellige prosjekt. På søndag skjer det ingenting, tenk det!

I morgon kjem eit blogginnlegg med alle mine finaste små nettbutikkar der eg kjøper julegåver og veit at pengane mine gjer gode ting for fine folk. Kan ikkje de legga igjen linkar om de har, til små bedrifter sine nettbutikkar? Så kan eg putta nokre av dei óg i innleggetLa oss alle bli meir bevisste på kvar me legg att kronene våre. Spesielt denne svarte veka. 

Follow:
Share:

9 Comments

 1. 13:21, 21 Nov 2018 / 13:21

  Håndfarga garn! https://www.lillerilledesign.com/ Eg har byrja å strikke, og eg elskar at det er så lett å støtte småbutikkar og enkeltpersonsforetak. Både garn og oppskrifter er lett å kjøpe frå småskalaforhandlerar eller produsentar.

 2. Julie
  17:29, 21 Nov 2018 / 17:29

  Polka dot club!

 3. Kelly M
  02:12, 22 Nov 2018 / 02:12

  Your blog page changed on my site, the style seems different and it is in Norwegian only. Do you also have a site with English any more?

 4. Dina
  04:05, 22 Nov 2018 / 04:05

  Så fint tilfelle å spre fellow småentreprenører! Vil tipse om hattene til Signe: http://designe-b.no/
  Hun designer og syr hattene med en gjeng bra damer på Sri Lanka. Rettferdig handel, bra lønn og arbeidsvilkår. Hattene er også å finne i utvalgte butikker og stands i Norge. & de er veldig fine!

 5. Signe
  09:16, 22 Nov 2018 / 09:16

  To av dei aller finaste butikkane i Trondheim er Bakklandet blomster og Keiserens nye! Og – begge har nettbutikk! (bakklandetblomster.no, keiserensnye.no)

 6. 12:11, 22 Nov 2018 / 12:11

  Jeg kjøpte nettopp en liten julegave til meg selv og til min søster her: https://society6.com/quibe
  Jeg følger Quibe på instagram og syntes han er uhyre dyktig med pennen. Som jeg har sett gjennom å følge han ser jeg at det er MANGE som stjeler designet hans eller kopierer det for egen profitt inkludert store kjeder som selger veggdekorasjon (uten at jeg skal nevne navn), så utrolig frekt. Så jeg syntes at det er viktig at pengene mine går til hardtarbeidende, selvstendige artister som er dønn talentfulle :D

 7. 12:14, 22 Nov 2018 / 12:14

  Høres ut som en spennende og travel tid for deg?

  #selvreklame
  Jeg driver epla butikken Børdi der jeg selger barn/babyklær og brukskunst.
  https://www.epla.no/shops/monas/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *