Gras og kjærleik

For eit par veker sidan såg livet slik ut. Frøy og Sara kom på besøk og fekk treffa Edda for første gong. Me vandra gjennom brunbrent gras og besøkte butikken. Og no er det så lenge sidan at eg nesten ikkje hugsar at leggetid tok fleire timar den helga. Eg elskar alle bilder av Frøy og Saga saman, dei har ein sånn kjærleik for kvarandre

A couple of weeks ago life looked like this. Frøy and Sara came to visit and meet Edda for the first time. We wandered through brown burnt grass and visited my shop. And now it’s been so long I can hardly remember that bedtime took several hours that weekend. I love all photos of Frøy and Saga together, they have such a love for eachother

Follow:
Share:

3 Comments

 1. Lisa
  14:37, 27 Jul 2018 / 14:37

  Det er så godt i hjertet med venner som blir venner med ungene óg ♡

 2. Kine
  17:13, 01 Aug 2018 / 17:13

  Du tar nydelige bilder! :)
  Det viktigste er hvem som står bak og etterarbeidet, men hvilke linse bruker du på bildene i innlegget?
  Jeg sliter med å finne et hvor jeg kan ta både portrett og ‘landskap’ når jeg er på farten.

  • Mariell
   Author
   19:41, 01 Aug 2018 / 19:41

   50mm f/1.2! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *