Bloggrunden

For å bevara vettet på nettet har eg dei siste månadane slutta å bruka Bloglovin. Typ sidan eg starta å blogga har eg brukt det som måten å holda styr på alle bloggane eg skulle lesa, men eg innsåg at det var eit stressmoment med eit tal uleste innlegg å forholda seg til, og i eit sånt volum som ikkje var realistisk og ikkje gav meg glede. Så, eg logga ut. Dei første vekene etterpå hoppa eg inn dit kvar dag, mange gongar for dagen, av rein vane. Og det vart meir og meir tydelig at det var ein god ting for meg.

Men! Eg elskar jo framleis bloggar, og akkurat no føles det så fint å “stikka innom” for å sjekka etter oppdateringar, det føles som the good old days av blogglivet. Her er fem som eg sjekkar på bloggrunda mi:

To stay sane online I’ve stopped using Bloglovin the past few months. Ever since I started blogging that has been my tool, but I’ve recently realized just how anxious it was making me trying to stay on top of it, having a number of unread posts. It wasn’t giving me any joy, so I logged out. And the first few weeks had me checking in multiple times a day, only to find I was logged out, and remembered why I needed this.

But! I still love blogs, and right now it feels so nice popping by to check for updates, it feels like the good old days of blogging. Here are five I stop by on my rounds:

Follow:
Share:

1 Comment

  1. 22:55, 29 Apr 2018 / 22:55

    I know that feeling well! We’ve got a four month old, and often I don’t manage to get to my PC every day (which is where I prefer to read posts) & all it takes is a few days for posts to build up. As soon as it hits 20+ unread I feel like “ugh!”.

    Hope you’re well, love reading your blog as always! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *