Caroline Popham

I desse dagar tenkjer eg mykje på denne eine veggen vår i stova som er stor nok til å bli ein bildevegg. Vil gjerne ha større print blanda med familiebilder og kanskje eit par speglar. Siklar over desse kunstverka frå Caroline Popham, dei er så himla fine. Vil jo fylla huset mitt med rosa og fersken. To veker før termin får me ny sofa, så no planlegg eg utsikten

These days I’m thinking about a wall in our living room a lot, it’s big enough to host a lot of frames. I would like some bigger prints mixed with family photos and mirrors maybe? Droooooling over this artworks by Caroline Popham, they are so beautiful. I want to fill my house with pink and peach. Two weeks before my due date we’re getting a new sofa, so now I’m planning my view

Follow:
Share:

4 Comments

  1. 15:55, 17 Apr 2018 / 15:55

    Disse bildene ga meg en slags harmoni innvendig

  2. 21:31, 17 Apr 2018 / 21:31

    Wow, nydelige bilder, er også svak for den fargeskalaen:)

  3. 18:21, 18 Apr 2018 / 18:21

    Nydelige bilder! Hadde passa så fint hos dere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *