Oslo i mobilen

Me var i Oslo over helga og det var så innmari godt for kropp og sjel. Kanskje meir sjel enn kropp, sidan me gjekk ein del og bekkenet berre OOKEEEI. Desse to, Saga og fetteren hennar, er bestisar og det er det finaste eg veit.

Som eit stort PS før noko anna: Det er framleis mange ledige plassar til Ingvild sin workshop neste helg. Det hadde vore ås himla trist å avlysa, så eg håååååpar fleire av dykk vil melda dykk på! ♥ Klikk HER for meir informasjon.

We went to Oslo in the weekend and it was so good for body and soul. Well, mostly soul because we walked around a lot and my pelvis was like OOOOKAAAAAY. These two, Saga and her cousin, are best friends and it’s my favorite thing.

Og denne andre fetteren dreiv med sine eigne eventyr ein laurdags formiddag. Elskar den stemninga det gir, ungar som liksom berre gjer si eiga greie rundt dei vaksne.

And the other cousin was doing his own thing on a saturday afternoon. I love the vibe that lends the house, kids just hanging out, doing projects.

Me gjekk til Talor & Jørgen / Fryd og kjøpte doughnuts. Dei beste eg har smakt i mitt liv.

We went to Talor & Jørgen / Fryd and got doughnuts. The best I’ve ever had.

Og på Studio Bazaar kjøpte eg nokre fine ting i nydelege mønster. Ei så inspirerande bedrift, syns eg.

And I bought some beautiful things at Studio Bazaar.

Her er Jostein på Eldorado. Inni heisen står det vill ni åka mera?

My husband.

Men aller mest var me heime. Med kos og Barne-TV og avslapping og god mat. Fristar ikkje å gå ut og eta når folk lagar så god mat heime.

We mostly stayed in though. With cuddles and cartoons and relaxation and good food. Just so not tempting to eat out when people make such good food at home.

Lykkebilde. Eg trur det er på veg ein jeksel i mellomrommet der.

Happy happy. I think there’s a tooth coming in at the gap there.

Så reiste me heim til Lærdal. Denne fine personen sov heile vegen frå Sandvika til me var ti minutt heimefrå, og med ein gong me rulla inn i tunet peika ho febrilsk mot svigers sitt hus. Det var ein ganske så lykkeleg unge som fekk komma heim óg, sjølv kor fint det var i Oslo.

Then we went home to Lærdal. This beautiful girl slept her way home (a four hour nap), and when we rolled into the farm she pointed vigorously at her grandparents’ house. So happy to see them again, no matter how great Oslo was.

Share:

5 Comments

 1. Astrid
  18:12, 01 Mar 2018 / 18:12

  Hurra, var innom bloggen tidligere i dag og ble så glad for to nye, herlige innlegg. Også kom jeg tilbake nå for å lese det fine listeinnlegget en gang til, også hadde det jammen meg kommet et nytt et, minst like fint. Hurra! Takk, takk, Mariell, som deler så mye bra, bra, bra med oss heldige lesere.

 2. A
  19:51, 01 Mar 2018 / 19:51

  Skulle så gjerne kommet på kurs, men er litt langt til Lærdal denne gangen. (Skulle så gjerne bodd i Lærdal!) (Skulle så gjerne levd livet ditt! En blir jo litt misunnelig på alt det fine du har, en liten familie, et lite hus, fire besteforeldre, en butikk, en sjef som er deg selv. Sikkert mye som ikke er så romantisk som jeg tenker det er, men likevel, så fint, så fint. (Rart ord, misunne. Unner deg det så klart. Og mest av alt blir jeg inspirert.) Håper nok folk melder seg på og dere slipper å avlyse.

 3. 19:11, 04 Mar 2018 / 19:11

  Så skjønt svart-hvitt bilde av deg og Saga!

 4. 12:48, 06 Mar 2018 / 12:48

  Herregud. Må komme meg til Oslo for å kjøpe de donutsene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *