Exactly seven days ago

God morgon og god ny veke! Håpar de har samla krefter og kosa med folk de er glad i. Eg har vaska fire maskiner klede og Jostein had bakt det perfekte surdeigsbrødet, meir om det i bildeform kjem såklart. Men først:

Måndag forrige veke plukka eg opp kameraet mitt igjen, men først etter at Saga var i vogna (me legg ho klokka 12 og da søv ho i 2-3 timar). På stolen hennar var reven framleis, med garderobe frå Vetle Eple.

Good morning and happy new week! I hope you’ve gathered some energy and spent time with people you love. I’ve done four loads of laundry and Jostein has baked a perfect sourdough brebad. More on that later, of course. But first:

On monday last week I picked up my camera, but first after Saga was sleep in her pram (we put her down at noon, and she sleeps for 2-3 hours). Her fox was still on his chair, with his wardrobe from Vetle Eple.

Eg hadde ein altfor effektiv dag (og var utslitt både tysdag og onsdag), og starta med å skifta ut to magnetar som var dårlige. Elskar å gjera sånne ting som ein har tenkt på å gjera i to år også plutselig berre RIGHT. NO SKJER DET. Så tilfredsstillande.

I had a much too effective day (tuesday and wednesday were spent exhausted), and started out by changing out magnets that had stopped working. I love doing things like that, things I’ve thought about doing for like two years and then it’s just done. So satisfying.

Saga sine duploklossar vart sopt oppi ei øskje som vanlig. Fleire har spurt meg om å visa fram meir av leikerommet, men altså eg blir så nervøs av alt sånt interiørrelatert.

Saga’s duplo was scraped into a box as usual. So many of you have asked me to show more of the play room, but it makes me so nervous to do antyhing interior related.

Eg laga (og drakk!) ei heil kanne med Earl Grey. Og gav meg sjølv ein heil halvtime til å lesa magasin og skriva ned tankar i boka mi. I Gøteborg i sommar kjøpte eg og Jostein kvar vår Spode-kopp. Dei er perfekte.

I made (and drank!) a whole pot of Earl Grey. And gave myself half an hour to read magazines and write down some thoughts. Jostein and I bought a Spode mug each when we were in Gothenburg last summer. They are just so perfect.

Elska denne editorialen i Eurowoman, føler at me er på veg ein plass.

I loved this Eurowoman editorial, feels like we’re getting somewhere.

Og her er ho, pøbelen. Etter luren sin då ho åt to skjeier med havregraut også nekta å eta meir. Også fekk kameraet kvila resten av den dagen.

And here she is, my little rugrat. After her nap when she woke up and ate exactly two spoons of porridge and then refused to eat any more. And then my camera was given a rest, for the rest of the day.

Share:

5 Comments

 1. 08:39, 19 Feb 2018 / 08:39

  Koselig innlegg! Elsker når man endelig får gjort sånt som man har utsatt lenge! Jeg har vinterferie denne uka, så håper på å få gjort litt sånt selv :)

 2. 15:48, 20 Feb 2018 / 15:48

  Åh jeg vil veldig gjerne se enda mer av hjemmet deres og huset, det virker superkoselig hos dere. Synes tapeten dere har i Sagas rom er så himla fin også!

  Ps. Igjenkjenning på mestringsfølelsen man får etter å gjøre klart små og store ting man har hatt liggende lenge.

 3. 16:21, 21 Feb 2018 / 16:21

  Søte reven ;) Og elsker det William Morris-fatet dere har. Har så lyst på sånn selv. Ellers tenker jeg at du ikke skal bekymre deg for å vise mer av interiøret deres Mariell. Jeg ser på kommentarene at mange lesere elsker å se hvordan dere har det. Jeg liker også det. Og syns at hjemmet deres er både fint, unikt og inspirerende.

 4. Marte
  20:08, 22 Feb 2018 / 20:08

  Hei :) Kjøpte Parisguiden din i går, har du mulighet til å få sendt den i løpet av kvelden?

 5. 16:13, 06 Mar 2018 / 16:13

  I’ve been loving sourdough lately, but I just buy it from the store! // Saga’s fox is so cute :) // Also loving the mug! Tea and magazines sounds like a perfect way to spend part of an afternoon -Audrey | Brunch at Audrey’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *