Hei, Fredag!

Hei, Fredag! Denne veka skulle me ha reist til London, eg og Jostein. Men me kom oss aldri dit. Og sånne ting er alltid så vanskelig å forklara, så eg sparar meg sjølv frå å gå for langt inn i det. Men i starten av veka var eg på veg til å knekka i to, og etter å ha fått kvila så mykje eg har behøvd sidan då så føler eg meg mykje sterkare. Som om eg må ta det med ro, ta fleire bad, passa på meg sjølv. Men sterkare likevel. Og heldigvis gjekk det an å bestilla te frå Mariage Freres på internettet! I går gjekk eg og Saga tur med bæremeis, kasta ball med hunden og sang på sangar. Ho kan så mange songar!

I dag hadde Johanne sin første dag i butikken, det var heilt merkelig og fantastisk å berre trippa ned trappa og reisa heim for å ta arbeidsdagen heime. Så medan ho har vore der nede, har eg vore her, ved kjøkkenbordet, og lagt inn nye produkt i nettbutikken. Blant anna dei finaste sokkane i verdshistoria, som eg har venta på sidan oktober og som endeleg kom i dag, etter å ha venta sidan september. I nøyaktig dette sekundet skriv eg dette blogginnlegget i 2/3 av skjermen min, medan Saga ser på King Julien på Netflix på den siste tredjedelen. For sånn er det óg av og til å jobba heime!

På søndag er det morsdag OG fastelavn, og me har invitert til ein kombinert brunsj og fastelavnsfest. I mitt hovud har eg tusen idéar som er brunch appropriate, men me får sjå! Eg lovar å rapportera. Her kjem det linkar!

Hi, Friday! This week we were supposed to go to London this week, Jostein and I. But we never got there. Those things are always so hard to explain, so I’ll spare myself from giving details. But in the beginning of this week I was about to break. Since then, I’ve had as much time as I have needed to rest, and I am feeling a lot better for it. Like I still need to take care, not rush, bathe more. But still a lot better. And luckily, I could order tea from Mariage Freres online. Yesterday, Saga and I went on a walk with her carrier, threw the ball with the dog and sang songs. She knows so many songs!

Today was Johanne’s first day in the shop. It was so weird and amazing to just walk down the stairs and go home to do my work day at home. So while she was down there, I’ve been here, at the kitchen table, adding new products to my online store. Like the prettiest socks in the world that arrived today, that I have been waiting for since september. In this very second, I am writing this blog post in 2/3 of the screen, while Saga is watching King Julien on Netflix on the last third. Because that is also what working from home is like!

On sunday is mother’s day and also fastelavn, and we’ve invited people to a combined brunch with semmel buns. In my head I have a thousand ideas that are brunch appropriate, but we’ll see. I promise to let you know. Here are links!

Sofia frå Mokkasin skreiv om då dei henta hunden sin, og eg dåna. Er jo ikkje egentlig i ein sånn fase, men gud. Kva eg skulle ha gitt for å ha ein kvalp for ein dag.

Sofia wrote about when they got their dog, and I swooned. I’m not really in that headspace, but god. What I would give to have a puppy for a day!

Elsie, frå A Beautiful Mess, og mannen har adoptert frå Kina og dei har skrive så vanvittig mykje fint om prosessen sin mot å bli foreldre, og utfordringar som kjem med på lasset.

Elsie, of A Beautiful Mess, and her husband have adopted from China and have written so much about their process towards becoming parents, and challenges that come with.

Eg er lettare besatt av Emma Fällman sine silkeskjerf. Som vaksne sukkertøybitar, elskar dei.

I am obsessed with Emma Fällman’s silk scarves. Like candy for grown-ups, I love them.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 15:59, 09 Feb 2018 / 15:59

  Om Elsie; jeg begynte nettopp å følge henne på instagram (bare lest bloggen før) og blir så rørt av å høre historien deres og ikke minst se hvordan de har blitt en familie på tre med lille, skjønne Nova <3

 2. Kelly
  22:13, 09 Feb 2018 / 22:13

  Love this post and the photo of you and Saga. So glad you added the English translation as I so enjoy following you and don’t read Norwegian. Glad you are feeling well again.

 3. Marlene
  14:42, 10 Feb 2018 / 14:42

  Ta vare på deg selv Mariell, det er det viktigste. Gleder meg til den første bestillingen fra nettbutikken!

  Adopsjonshistorien til Elsie gjorde så sterkt inntrykk på meg også, veldig rørende å lese.

 4. Ragnhild
  18:26, 11 Feb 2018 / 18:26

  Kjipt når planer går vasken, men håper det går bedre og at det ble en fortreffelig fastelavns-brunsj! Og god morsdag!

 5. 15:14, 13 Feb 2018 / 15:14

  Så nydelig bilde av dere! Elsker ærligheta di og at du vet å prioritere og ta valg som kanskje virker rare for noen, men så er helt riktig for meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *