Hei, Fredag!

Innehelg eigenreklame

Hei, Fredag! Eg er i butikken, sender ut eit hav av bestillingar og legg nye varer ut i butikken og peppar veldig for ei helg på hytta! No som me ikkje har ope på søndagar, kan me faktisk ta litt helg óg, og det gjer godt for ein gravid skrott.

Eg tenkte å sei ifrå om desse nydelege bretta som no ligg oppe i nettbutikken, som de kan snusa litt på.

Hi, Friday! I’m at the shop, packing and shipping a lot of orders and putting new things up for sale, verrrry excited about going to our cabin in the mountains for a few days. This pregnant body needs some relaxation time. We have these new marbled boards in today, they are so pretty!

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Erin
  08:52, 27 Jan 2018 / 08:52

  Is there a link to your shop online? I’d love to see what you have!

 2. Karoline
  11:55, 29 Jan 2018 / 11:55

  Hei.
  Eg trur jammen eg skal unne meg noko frå nettbutikken din. Eg er heime i mammaperm og har litt brakkesjuke her i babybobla. Eg hadde forresten likt blogginnlegg om babylivet..F.eks korleis de har hatt de med tanke på legging av baby, takling av lite søvn..og korleis de har hatt det med oppvakningar..evt andre utfordringar. Eg for min del slit med unødvendig mange bekymringar for alt!

 3. 20:52, 29 Jan 2018 / 20:52

  Åh, du har så innmari mye fint i nettbutikken din <3 Skal definitivt kjøpe noe der en gang, men akkurat nå tillater ikke studentøkonomien min shopping, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *