Hei, Fredag!

Inneheld reklame for eiga bedrift

Oi, her gjekk det fort i svingane i dag tidlig! Publiserte dette innlegget med utelukkande fylltekst klokka sju i dag tidlig, det var jo pinlig men sånn er lajvet. I helga skal Jostein vekk, så mamma og pappa kjem på pysjamasparty for å passa på Saga medan eg passar butikken. Neste veke blir ei spennande ei, så då håpar eg de våkar over bloggen! Her kjem nokre få små linkar til dykk.
Hugs at i morgon tidlig er fristen for å bestilla frå nettbutikken <- link!  Og om de ønskar nokre av dei fine treleikene våre (bilde her!) så må de maila (eg får ikkje lov til å legga dei ut for salg på nett, men dei kan kjøpast med faktura) på mariell.oyre@gmail.com

This weekend is going to be a mad one, Jostein is out of town so my parents are coming to hang out with Saga while I mind the shop. Next week will be an exciting one, so keep your eyes peeled. Here are some little links for you!

Drømmepepperkakehuset. Den som berre hadde hatt tid.

THE most dreamy gingerbread house. If I only had the time.

Jostein og eg peisa gjennom Mindhunter, og for oss krim-freaks var det ein så spennande serie.

Jostein and I rushed through Mindhunter, and for us crime freaks it was such an exciting show.

Diana har laga ein Treat Yo Self-guide. Elskar det! I hovudet mitt høyrer eg “treat yo self 2017”-song.

Diana made a Treat Yo Self guide. I love that. In my head, “treat yo self 2017” is playing.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. Bettina
  09:54, 15 Dec 2017 / 09:54

  Hei! Her var det masse generiske tekstbokser. Regner med at dette ikke skulle bli publisert :)

 2. Solveig
  10:00, 15 Dec 2017 / 10:00

  Dette innlegget fekk meg til å reflektere over at bloggen din ikkje skriv seg sjølv. At du fyller han med ord og innhald. Så klapp på skuldra for det sjølv om dette sikkert var eit publiseringsuhell. God fredag!

 3. 23:52, 17 Dec 2017 / 23:52

  Vi prøvde oss på et lignende pepperkakehus, men etter litt krangling ble to av veggene satt til side og det ble firkanta istedet, skeivt og fint!

 4. Kristin
  20:10, 19 Dec 2017 / 20:10

  Fredagsinnlegg <3 men seriøst, hvordan får dere tid til å "peise gjennom" en tv-serie? Vi føler oss heldige om vi rekker to episoder i uka, med en liten i hus (åtte måneder). Denne hemmeligheten kan du gjerne dele :-)

  • Mariell
   Author
   22:34, 19 Dec 2017 / 22:34

   Saga søv frå ca 20-07, så me vågar stort sett å legga oss rundt midnatt, og da har me FIRE timar til tv og husgreier og jobb kvar kveld. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *