Hei, Fredag!

– inneheld reklame for eiga bedrift –

Hei, Fredag! Den finaste dagen i veka. Her fyrer me som berre det i ovnen, det er så himla kaldt i golvet og Saga har sove på hovudet mitt i heile natt. Eg vakna av at ho sat ved sidan av meg i senga og sang “jeg gikk en tur på stien”. Eg har fått DUSJA, tenkte å få i meg litt frukost no også skal eg ned i butikken, senda rundt 30 bestillingar (takk til kvar og enkelt av dykk, de har gjort dette til eit frikkin eventyr) og forhåpentligvis treffa mange fine kundar. Neste veke skal mamma styre i butikken medan me skal til København, trur ho både gler seg og gruar seg til det som ryktast å vera den travlaste butikkhelga. I kveld skal eg laga biffsalat med koriander og mango MMMMMMM det er så godt.

Tenkte berre å sei ifrå om at om de finn noko de vil gi i julegåver i nettbutikken, så kan me gjerne pakka inn og senda gåvene dit dei skal vera.

Mine råtips: Flagg til juletreet som er laga i ekte flaggduk og som har så herleg djup raudfarge, nydelege julekuler i metall som er fylte med sjokolade (perfekt til pakkeleikar, venninnegåver og den slags), gåveboks med karameller frå Pärlans som no for jula har julefargar på silkebåndet, digg godteri til julestrømpene, nydelege emaljevarer og alle bøker ein kan rekka å lesa på eit år.

Me pakkar inn i gråpapir og silkebånd, og skriv sjølvsagt på til og frå-lappen. Så slepp de å tenka noko meir på det etter at de har bestilt. Sjølvsagt til ingen ekstra kostnad. Om de ynskjer at me gjer det, så berre skriv det i boksen for “kundemelding” når de bestiller. Me har forresten problem med ordrebekreftelsar akkurat no, eg prøver å finna ut av det, men som ein regel: om pengane har gått ut av konto, har me fått bestillingen. NETTBUTIKKEN FINN DE HER!

Hi, friday! The best day of the week. We are throwing wood at the fire to try and heat up this place, the floor is so cold and Saga has slept on my head the entire night. I woke up with her next to me in bed singing. I have SHOWERED, going to eat some breakfast now and then I’m going down to the shop. Sending around 30 orders (so crazy grateful to each and every person who has made this into something so much better and easier than I ever thought it could be) and hopefully meet a lot of nice customers. Next week my mum is going to run the shop while we go to Copenhagen, I think she is both excited and scared for what is rumored to be the busiest shopping weekend this year. Tonight I’m making a beef salad with coriander and mango ohhhh it’s so good.

Ting eg likar å høyra i samme setning: Ottolenghi + Søtpoteter. Åhh. Denne oppskrifta må eg prøve.

Things I like to hear in the same sentence: Ottolenghi + Sweet potatoes. I have to try this recipe.

Boden har så nydelege klede akkurat no, spesielt for born. Og eg elskar at dei gjer det så enkelt for meg ved å la meg betala toll rett i nettbutikken.

Boden do such amazing things right now, especially for children.

Eg har ein ny blogcrush på Never Not Going, som gir meg såååå lyst til å reisa.

I have a new blog crush, Never Not Going, makes me want to travel sooo bad.

Johanna Bradford som jo er blogguden, posta om korleis ho lagar førjulsstemning i leiligheten sin. Vart så inspirert!

Denne oppskrifta laga eg denne veka. Med ein viss skepsis pga bolognese utan tomater, berre tomatpuré og raudvin. Den var så god, ville eta sausen med skjei.

I made this this week. With a healthy dose of scepticism because it’s made with no tomatoes, just tomato paste and red wine. IT WAS SO GOOD. Wanted to eat the sauce with a spoon.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Michaela
  12:51, 01 Dec 2017 / 12:51

  Hei! Alltid så hyggelig å lese postene dine! Før skrev du ofte oppskriftene på mat du laget og det var så fint. Mitt lille ønske for bloggen :)

 2. Heidi
  18:15, 01 Dec 2017 / 18:15

  Nå har jeg akkurat bestilt i butikken din og gleder meg sånn til den kommer <3

 3. Guro
  20:31, 03 Dec 2017 / 20:31

  Kjære deg, Takk for et alltid like inspirerende fristed som denne siden er. Vil du dele oppskriften på kjøttbollene du lager? De ser så gode ut, og jeg vil gjerne fylle frysen med noe godt. God adventstid!

 4. Andrea
  14:04, 06 Dec 2017 / 14:04

  Jeg kan anbefale å bestille julegaver fra nettbutikken, jeg er veldig fornøyd med min bestilling! Julekulen med honeycomb er helt nydelig, så jeg vurderer faktisk å sprette den før jul, så jeg kan henge den på treet etterpå (gave til meg selv, men den kjennes litt for tung ut for trærne vi pleier å kjøpe). Frakten var faktisk noe av det raskeste jeg har vært borti med netthandel; mens jeg nå har ventet 1,5 uke på en bestilling fra en annen nettbutikk, la jeg inn bestilling hos Fredag på søndag og fikk varene i dag, onsdag. Så veldig fornøyd! :)

 5. Eira
  11:12, 07 Dec 2017 / 11:12

  Elsker nettbutikken din, har gitt bort varer derfra med stor suksess:)
  Men nå er jeg spent på hvem som vant godsiden på instagram!!

 6. Tale
  14:10, 08 Dec 2017 / 14:10

  Har du slutter å blogge? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *