5 novembers

2016

I november i fjor var me nye foreldre, føles det som. Eller egentlig føles det som om me følte oss så erfarne men me ser så skjøre ut. Det var ein så travel månad, med besøk frå Caitlin og Manu, på turné med Fredrik og Jostein, også dåpen til Saga. Me køyrte pølsefest heime, det var stappa fullt i vårt vesle hus. Eg hadde bakt pølsebrød og svigermor hadde laga lomper, me hadde raida Meny i Sogndal for alle typar pølser. Også hadde me Ferrero Rocher såklart, for det hadde me i bryllaupet.

In november last year we were new parents. It kind of feels like we were so confident but we look so fragile to me now. It was a busy month with a visit from Caitlin and Manu, we went on tour with Fredrik and Jostein, and we did Saga’s baptism. We did a hot dog festival, and our tiny house was so full. I had made buns, and my mother in law had made potato cakes, we had alllll kinds of sausages. And Ferrero Rocher of course, we had them in our wedding.

2015

I 2015 var me på bryllaupsreise til Toscana. Me var i Lucca, Siena og Firenze. Besøkte store slott, drakk all vinen me kunne finna og samla alle solstrålar. Men eg følte meg ulykkelig og rar av ein eller annan grunn. Og den grunnen var jo Saga. Som dreiv og voks inni kroppen min og gjorde at eg følte meg heilt på skeiva. På hotellet i Firenze, ein av dei siste dagane, hadde me eit endelig svar og ein positiv test. Og då me kom heim sa me ingenting til nokon.

In 2015 we went on our honeymoon to Tuscany. We went to Lucca, Siena and Florence. We visited castles, drank all the wine we could find and collected rays of sunshine. But I was feeling weirdly unhappy and off for some reason. And that reason was Saga. Who was growing in side of my body and making me feel all weird. In the hotel in Florence, one of our last days there, we finally had an answer and a positive test. And when we came home we didn’t tell anyone.

2014

I 2014 var me til New York! Me reiste med Fredrik, Knut, Janne og Jørgen, og budde i leiligheten til Britta fordi ho var på reise og trong at nokon passa fisken hennar. Det var eit så herleg eventyr. November er alltid ein reisemånad for oss, sidan me har anniversary da. I morgon har me vore ilag i 13 år! Berre som eit ps.

In 2014 we went to New York! We went with Fredrik, Knut, Janne and Jørgen, and stayed in Britta’s flat because she was travelling and needed someone to feed her fish. It was such an adventure. November is often a month where we travel a lot, because it’s our anniversary month. Tomorrow we’ve been together 13 years! Just a PS.

2013

I 2013 var me i Roma i ei veke. Me budde i Testaccio og følte oss som innfødte. Så mykje kaffi og pasta og misforståelsar fordi ingen i området vårt snakka engelsk. Då me kom heim, kom Janne på besøk. Me laga tiramisu og las bøker på senga.

In 2013 we went to Rome for a week. We stayed in Testaccio and felt like we lived there. So much coffee and pasta and misunderstandings because noone spoke english in our area. When we came home, Janne visited us. We made tiramisu and read books in bed.

2012

Hausten 2012 var ein rolig London-haust. Me gjekk til Violet og åt kaker (min favoritt med salt karamell), eg serverte varme croissantar med ost og skinke til dagen vår. Jostein er så heldig altså. Også var me på champagnelunsj på Harvey Nichols og følte oss så kule som var inviterte. Me drakk way for mykje champagne og shoppa sjokolade for altfor mykje pengar etterpå.

Autumn of 2012 was a calm London autumn. We went to Violet to have cake (my fave with salted caramel), and I served warm croissants with cheese and ham on our day. Jostein is crazy lucky. And we went to a champagne lunch at Harvey Nichols and felt so cool that we were invited. We drank way too much champagne and then bought chocolates for way too much money after.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. guro
  08:48, 09 Nov 2017 / 08:48

  HERREGUD, så fin du er. 100% vakker, som et maleri, som en drøm som en myte.

  • Mariell
   Author
   11:07, 09 Nov 2017 / 11:07

   Guuurooo! You flatterer, you.

   <3

 2. 09:43, 09 Nov 2017 / 09:43

  For en fin “walk down memory lane” med så mange vakre bilder. Og for et fantastisk smil du har, perfekt perlerad :-)

 3. Rebekka
  10:45, 09 Nov 2017 / 10:45

  SÅ fint innlegg og SÅ fin(e) du/dokke er!

 4. Signe
  11:01, 09 Nov 2017 / 11:01

  Så fint innlegg! <3

 5. 21:12, 12 Nov 2017 / 21:12

  Å, dette var eg fint innlegg! <3 så gøy for deg at du har vært så flink til å ta bilder hele veien! Masse å se tilbake på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *