Hei, Fredag!

Hei, Fredag! Me er tilbake i Lærdal med så mykje fine minner og nye ting frå London. Akkurat no sit eg i butikken og bestiller juleprodukt (!!!) <- typ goals då eg starta butikktankane mine. I går kveld overnatta lillesøster, me åt taco, såg Kardashians og tulleringte til pappa som ikkje skjønte at me tulleringte. Ganske så fint. I dag kjem Jostein heim frå Bergen der han har vore i møter om eit teaterstykke han skriv musikk til, me skal maxa fredagskvelden noko så enormt. Det betyr såklart å sitta i sofaen i timesvis. Men det de treng å vita, viktig informasjon, er at me har nye ting i nettbutikken! Så hopp over -> HIT <- for å sjå. Det er jo fredag, treat yo self!

PS: i dag gir me vekk ein Fredag-kopp på instagram-profilen til butikken. Klikk her!

Her er det linkar óg!

Hi, Friday! We are back in Lærdal with so many great memories and lovely new things from London. Right now I’m in the shop ordering christmas things (!!!) <- goals when I begun thinking about opening a shop. Last night my little sister spent the night. We had tacos, watched Kardashians and prank called my dad who didn’t understand we were pranking him. Today, Jostein is coming home from Bergen, he’s been doing meetings about a theatre play he is writing the music for, we are doing Friday right this evening. Which means, of course, sofa time.

Here are the links!

Kristin skreiv så utrulig fint om korleis det føles å få dypp i prestasjonskjensla og den angsten som kan komma med. Kjente meg så igjen i det.

På onsdag kveld køyrte me frå Oslo og heim til Lærdal, og på dei fire timane høyrte me på dei tre første episodane av Dirty John, ein ny podcast av Los Angeles Times. Den har liksom alt – mord, mysterium, løgn og spenning. Pluss at den er ein sann historie og veldig nylig. Eg anbefalar den til alle crime fans!

On wednesday, we drove back home from Oslo, and in those four hours we listened to the first three episodes of Dirty John, a new podcast from the Los Angeles Times. It’s got it all – murder, mystery, lies and excitement. And it’s a real story and very recent. I recommend it to every crime fan!

Her kjem eit veldig konkret tips! Pip & Nut, min nøttekjærleik frå England (eg er besatt av mandelsmøret deira og tok med meg mange glas frå London no), er no å finna i alle Meny-butikkar! For no er det berre to typar peanøttsmør, men dette med lønnesirup er altså SÅ godt. Tipstips.

My favorite brand of nut butters, Pip & Nut, is now available in Norway. YAY.

Follow:
Share:

3 Comments

 1. Karen
  16:54, 20 Oct 2017 / 16:54

  Det peanøttsmøret hørtes veldig godt ut, så takk for tips! Jeg kan gi deg et tips tilbake, lag ditt eget peanøttsmør, da får du det akkurat slik du vil. Det er jo så utrolig raskt og enkelt å gjøre. Bare kjøre en pose peanøtter sammen i food processor helt til det blir peanøttsmør (kan ta litt tid da). Tilsett evt litt salt om peanøttene ikke er saltet fra før. Jeg pleier å tilsette litt honning også og det løfter peanøttsmøret opp til et nytt nivå, kanskje jeg skal prøve lønnesirup i stedet neste gang? God fredag!

 2. 11:08, 21 Oct 2017 / 11:08

  Åh skal høre på den podcasten, elsker krimpodcast!

 3. Karoline
  07:30, 30 Oct 2017 / 07:30

  Hei Mariell.
  Bloggen din er min favoritt i heile bloggverden. Tenk det du. Eg har en gut på 6 mnd. Synes det er så kjekt å sjå Saga som ligg foran han i utviklinga og kva eg har å glede meg til samtidig som eg nyt han i den alderen han er ? Eg, mini og pappaen skal kanskje til London om nokre mnd. Eg lurte på..kor får ein kjøpt mandelsmør? Må ein på Wholefoods? Håpar butikken dokkas går bra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *