London

Me er i London. Mi lille vesle Saga som var tre månader frå å bli født då me flytta herifrå, ho vinkar til alle på toget og vil klappa alle hundar ho ser, dei blonde krøllene er veldig oppmerksomhetskrevjande. Me drikk kaffi på kafé, går timesvis i bokhandlar og klemmer på alle bøker. Tek telefonar frå mamma som er i butikken og lurer på kva ting kostar, kvar ting skal stå. Som i eit parallelt univers.

Eg var ikkje førebudd på kor vanlig det skulle følast å vera tilbake, var redd for korleis det skulle påvirka meg, om eg skulle strigråte straks me landa. Men nei. Me går på våre vanlige plassar, sjekkar ikkje kartet, hugsar opningstider og punkt på menyar. Eg har så mange gater i hovudet, så mange busslinjer. Mind the gap, the bill please, sorry exuse me thank you.

We are in London. My little Saga who was three months away from being born when we moved to Norway, waving at everyone on the train and stretching out of her pram to pet all dogs in her way, her blonde curls are very attention seeking. We drink coffees at cafés, spend hours in book shops and touch every book. Talk to my mum on the phone who is in the shop wondering what things cost like in a parallel universe.

I wasn’t prepared for how domestic it would feel to be back, I was scared of how I would feel, maybe I’d start crying the moment we landed. But no. We go to the usual places, don’t look at maps, remember opening hours and things on menus. I have so many streets in my head, so many bus lines. Mind the gap, the bill please, sorry exuse me thank you.

Follow:
Share:

9 Comments

 1. Lill
  21:08, 14 Oct 2017 / 21:08

  Å, så herlig å lese innleggene dine. Fortsett, fortsett! Har selv bodd tre år i London og har så mye nostalgi over den byen…

 2. synne
  12:24, 16 Oct 2017 / 12:24

  Hei! Kommer du til å selge julemagasinet i år? :-)

 3. Kristin
  15:01, 16 Oct 2017 / 15:01

  Jeg bodde bare et lite år i London, men noe av det fineste da jeg dro tilbake på besøk var å sitte på tuben og kjenne at det var helt vanlig. Så hverdagslig og fint.

 4. 00:02, 17 Oct 2017 / 00:02

  Åååå som jeg misunner dere! Det er så magisk å være i London. Tilogmed å ta tuben føles magisk. Kos dere masse ;)

 5. 15:16, 18 Oct 2017 / 15:16

  Jeg har så mye kjærlighet for denne fantastiske byen <3 Jeg vet ikke om jeg noen gang vil klare å gjøre som deg, å flytte ut. En dag vil det sikkert bli min tur til å flytte hjem, men akkurat nå elsker jeg livet mitt her.

 6. 22:41, 18 Oct 2017 / 22:41

  Åh, London! Og dere <3

 7. 08:26, 20 Oct 2017 / 08:26

  Hello Mariell! I miss your posts on life, travel and little things. Hope everything is okey! Hjartesmil is my favorite blog. Big hug from Spain :)

 8. Hanne
  23:21, 23 Oct 2017 / 23:21

  Hei! Har du tips til hotell i London? Hvor bodde dere nå? :)

  • Mariell
   Author
   10:28, 24 Oct 2017 / 10:28

   Eg har sjukt lite tips til sånt! Me budde hjå venner i London no, veldig luksus. Men eg anbefalar på det sterkaste å gå for Airbnb heller enn hotell i London.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *