Itty bitty teeny weeny update

Me har tekniske feil i heimen. Det går crazy striper over dataskjermen min, og me prøver no å gjera 200% jobb pluss 100% barn på éi datamaskin. Funkar middels minus. Så då veit de kvifor det har vore så innmari stille her, før eg får meg ny datamaskin! Hatar å kjøpe ny datamaskin, det er dyrt og framand og ingen av filene mine er der. Er det berre meg? Likar alle andre that new computer smell? No sit eg på svigerfar sin data og skriv dette, og oppdaterer nettbutikken. Kollasjen over har eg laga i mobilen, føles veldig retro.

Men, helga var fantastisk. Me solgte så enormt mykje varer og folk var så snille og gode og glade og fine, og ikkje minst interesserte. Det føles bra og trygt.

Dei siste dagane har vore ganske tøffe både fysisk og psykisk, og det kjem dei neste par vekene óg til å vera. I morgon kveld reiser Jostein og eg mot Bergen for å holda kurs og seminar (begge to), så er det operapremiere på operaen som Jostein har skrive libretto på (link!) såååå reiser me til London! Det gler eg meg så sjukt til, og samtidig får eg sånn murrande vondt i magen av det som eg ikkje kan forklara.

We are experiencing some technical difficulties these days. My computer screen is broken, and we are now trying to do 200% work and 100% baby with one computer. It works fine, except it doesn’t. So you’ll know why this space has been so quiet, until I get a new computer. I hate getting new computers, it’s expensive and foreign and none of my files are there. Is it just me? Does everyone else like that new computer smell? I made the above collage on my phone, feels very retro.

The weekend was fantastic though. We sold a lot of things and the people who came in were so nice and happy and lovely and interested. Makes me feel very safe.

The last couple of days have been tough mentally and physically, and the next couple of weeks will be too. Tomorrow evening we’re going to drive towards Bergen for a course and workshop (both of us!), then off to see the premiere of the opera Jostein has written the libretto to and then we’re off to London! I’m very excited and also it makes me a little anxious in a way that is hard to explain.

Follow:
Share:

11 Comments

 1. 14:57, 25 Sep 2017 / 14:57

  Jeg tviholder på min megatreige, megaødelagte, megagamle Macbook fra 2012 fordi jeg hater å måtte kjøpe ny. Jeg liker min mac, hvor alle filene er der de skal være og alle programmene er lastet ned og i orden. Vil ikke kjøpe ny! Jeg sier til kjæresten at jeg skal holde på denne til den faller sammen, og det er vel ganske snart… Skulle ønske datamaskiner (og telefoner) levde for evig!

 2. 14:59, 25 Sep 2017 / 14:59

  Jeg hater også å kjøpe ny datamaskin og telefon for den delen. Det er så dyrt og kjedelig. Nå har jeg en elendig Lenovo (anbefales ikke til noen) så vurderer å unne meg en liten Macbook air i November. Så viktig at teknikken bare fungerer. God tur til Bergen og London!

 3. Ragnhild
  15:42, 25 Sep 2017 / 15:42

  Har stort sett oppgradert fra mac til ny mac, og da er det i det minste veldig enkelt å migrere alle filer/kontoer fra den gamle maskina til den nye. (Programvare derimot som ikke liker oppgradert operativsystem er en annen sak.) Men det er jo gøy når alt plutselig går mye fortere og er nytt og shiny, da :) Håper det ordner seg snart, i det minste!

 4. Hilde
  19:46, 25 Sep 2017 / 19:46

  Hvor skal du holde kurs i Bergen? Er det åpent for vanlige folk?

  :-)

  • Karen
   20:06, 25 Sep 2017 / 20:06

   Åja, det er skikkelig fælt å få ny datamaskin (eller nettbrett eller telefon) og jeg starter alltid med timesvis med rydding og ordning til jeg får det slik jeg vil og synes ikke ting funker som de skal og tenker hele tiden at jeg vil ha det slik den gamle var. Men så venner man seg til den nye også. :-)

  • 11:43, 26 Sep 2017 / 11:43

   dette lurer jeg også på! *krysser fingrene for ja*

 5. 23:25, 25 Sep 2017 / 23:25

  Elsker kollasjen ♡ Jeg er som deg, liker ikke den slags forandringer.
  Masse lykke til med alt som venter, ser ut som masse jobb og masse fint!

 6. 12:17, 26 Sep 2017 / 12:17

  Nettbutikken, altså <3

 7. Caroline
  14:37, 26 Sep 2017 / 14:37

  SÅ enig! Macen er etter fem år altfor trang for min gigantiske musikksamling, og jeg blir i barnslig “vil-ikke”-humør av å tenke på å kjøpe ny. Men det høres ut som du må bite i det sure eplet (pun int.), så håper overføring av filer går superlett og at du bor deg inn i den nye på null tid.

 8. Marta
  21:42, 26 Sep 2017 / 21:42

  Sååå einig med deg – måtte akkurat kjøpa ny pc sjølv, og misslikte det intenst. Forstår meg ikkje på dei som greier å gira seg opp over sånt, det er jo berre styr. Byrjar å gå greit no då, sjølv om det tek tid å venna seg til alt det nye og få alt på plass. Men for all del, det er jo eit luksusproblem med nye greier altså. Det går nok bra for deg òg, det er eg sikker på!

 9. 21:11, 28 Sep 2017 / 21:11

  Haha, godt å høre at det finnes flere som meg ;) Selv får jeg nesten angst av å måtte bytte pc, mobil, tv, kaffetrakter ol. Mamma ba pent om å få kjøpe ny kaffetrakter til meg i over 5 år, men jeg tviholdt på den gode gamle jeg hadde fra før. Kjæresten sier jeg rygger motvillig inn i framtiden (med gammeldags nokia). Men jeg liker de gamle og litt enkle tingene :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *