Fredag på mandag

I dag er det måndag, men alt handlar om Fredag. Me har allereie vore på to møter i dag og skal straks ned i butikklokalet og sjå, dei har måla i helga og det ser heldigvis ut som eit butikklokale no! I morgon skal det leggast strøm og lys, også får me kaaaaaanskje komma inn der i morgon kveld eller i alle fall på onsdag. Så kva gjer eg i dag? Ringer banken, ringer kommunen, søker om skjenkeløyve, ferdigstiller filer til foliering (som skal skje på torsdag) og lagar powerpointpresentasjon med bilder av prosessen til onsdag, når eg skal intervjuast framfor folka frå Levande Lokale-prosjektet. Også bygger eg klossar, klemmer alle kosedyr og kler av og på, for Saga er jo her óg såklart.

Og forresten, om de vil komma på åpningsfest (som eg håpar du vil om du kan), så må du anten maila meg på mariell (at) hjartesmil.com, eller trykka på “deltek” på FB.

Today is monday, but it’s all about Fredag – my shop that is opening on friday and its name translates to Friday. Things are hectic, but very exciting.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. Solveig
  22:04, 04 Sep 2017 / 22:04

  Vi er mange som heiar på deg i innspurten!

 2. 09:17, 05 Sep 2017 / 09:17

  Så spennende. Jeg håper alt går bra og at du får litt til tid å avspenne her og der. Desverre kan jeg ikke komme til åpningen, siden jeg bor laaaangt borte. Men jeg skal tenke på deg og sende good vibes.

 3. 10:02, 05 Sep 2017 / 10:02

  Heia deg i innspurten!

 4. 14:48, 05 Sep 2017 / 14:48

  So happy for you! Congrats!

 5. Astrid
  10:50, 06 Sep 2017 / 10:50

  Så modig du er som tør å kaste deg ut i et slikt prosjekt – med en ettåring i hus! Jeg beundrer deg. Bor langt vekk fra Lærdal, men hadde jeg vært i området, hadde jeg garantert kommet på fredag. Og forresten, takk for denne fine bloggen som jeg setter endeløst pris på. Du skriver så fint, så fint, så fint, jeg har lyst på en bok med alle de fine tekstene dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *