Questions, answers, suggestions, instagram stories?

Eg tenkte at denne veka skal de få fylle bloggen. Eller i alle fall dette kommentarfeltet. Eg ønskar meg:

– Spørsmål, som eg kan svara på i eit innlegg neste veke. Gjerne om businesslivet, iskaffe, klesvask, mammalivet, venner, vin. Og alt mulig anna såklart.
– Tankar de har i livet dykkar akkurat no.
– Forslag til ting de vil lesa om, som eg kan godta meg med når ting roar seg litt og eg skal føla meg superinspirert og ha tid.
– Og ein morsom ein: ting eg kan svara på med video eller bilde på instagram stories. Tenkte å ta 10-15 slike ein eller annan dag i neste veke, hadde ikkje det vore gøy? Typ: korleis ser det ut i kjøleskapet ditt? Også legg eg ut eit bilde av det. Seier sjølvsagt ifrå her kva dag det blir så de ikkje mistar det.

Takk og farvel! No går eg tilbake til MVA-rekneskapet. Always a treat!

I thought you could fill the blog up this week. Or at least the comments here! This is my wishlist:

– Questions that I can answer some time next week. About business, iced coffee, laundry, mom life, friends, wine. And everything else, of course.
– Thoughts you’re having in your lives right now.
– Suggestions for things you’d like to read about that I can enjoy feeling inspired from at some point later when there’s time.
– And a fun one: things I can answer with video or a photo on instagram stories. I thought I’d might do 10-15 of those next week, wouldn’t that be fun? Like what does your fridge look like? and I’d post a photo of that. I’ll of course announce that here so you don’t miss it.

Thank you and good bye! Going back to my accounting now. Always a treat!

Share:

29 Comments

 1. 10:00, 31 Aug 2017 / 10:00

  Hei hei! I am a girl for Greece living in Trondheim. Could you tell a bit more about the area you live in? Should I visit? What’s most interesting to do and see there? Hugs! ps. Jeg kan også norsk. :)

 2. Adriane
  10:04, 31 Aug 2017 / 10:04

  Hei! Først vil jeg bare si at jeg digger bloggen din, og liker spesielt måten du ordlegger deg på.

  Noen spørsmål til deg; ble mammalivet så fantastisk som du så for deg? Ser veldig opp til deg, i og med at det virker som du nyter alle de små fine øyeblikkene i livet. Har du noen tips til hvordan livet ikke bare består av gjøremål, klesvask, regninger og jobb? Og hvordan i all verden klarer du å kombinere jobb, blogg, business, barn, hus og mann? Savner du egentid? Video/bilde av kjøkkenskapet med bakevarer, badeskapet med parfymer og kjøleskapet er noe som virker morsomt :-)

 3. Hanna
  10:22, 31 Aug 2017 / 10:22

  Vil se så mye mer av huset deres!

 4. Thea
  10:57, 31 Aug 2017 / 10:57

  Vil høre mer om planer/drømmer for butikken? Skal du gjøre pop-ups rundt omkring i landet (Plz!)?
  Og mer om Saga: Personlighet, vaner, favoritter.
  Og mer om å leve på landet etter mange år i by?
  Skjønnhetsrutiner i mammalivet!
  På insta vil jeg gjerne se: Hvordan ser utsikt fra vinduer/utgangsdør ut. Hva er de beste plantene rundt deg for tiden. Når er Saga finest. Hverdagskjoler!

 5. 12:00, 31 Aug 2017 / 12:00

  Heeei <3

  Har du en god oppskrift på vegansk iskaffe?
  Også vil jeg gjerne høre mer om å starte nettbutikk :)

 6. Turid
  12:25, 31 Aug 2017 / 12:25

  Herlig blogg? Tips til vare i butikken. Vesterbottenostcrumble fra Fine foods, nydelig snacks. Kjøpte en liten pakke i Sverige i sommer, den forsvant farlig fort. Nyyyydelig altså. Turid

 7. Guro
  14:21, 31 Aug 2017 / 14:21

  Kan vi få en rundtur i heimen?

 8. Kristin
  15:22, 31 Aug 2017 / 15:22

  Lite spørsmål: Hva slags ustyr ble de aldeles nydelige bildene av Saga på hytta tatt med?

  Stort spørsmål: Reising med barn. Hvordan lykkes på reise, sånn at både store og små (og da tenker jeg veldig små — bebiser som er altfor små for fornøyelsesparker og museer) har det fint? Uten at rutinene hjemmefra går i vasken? Jeg lengter etter å reise igjen, men er så redd for å føle meg egoistisk og sette mine & pappaens behov over veslejentas (snart 5 måneder). Tenker ikke dra jorda rundt altså — bare en kort tur til storby i nærheten.

  Bilder: Bokhyller!

 9. Siri
  15:59, 31 Aug 2017 / 15:59

  Jeg har et par spørsmål :)
  Hvordan lager dere kaffen deres?
  Hva er din favorittost?
  Og din favorittdessert?

 10. JENNY
  16:51, 31 Aug 2017 / 16:51

  Show us prints you like – on dresses, wallpaper etc. And house photos are always fun. I’ve moved to an old house and need decor inspiration.

 11. Marikken
  16:53, 31 Aug 2017 / 16:53

  Hei fine du!
  Jeg tenker å kjøpe analogkamera og har hørt at Canon ae-1 er bra for nybegynnere. Har du noen tips til andre kamera, evt. har du prøvd canon ae-1?
  Og så lurte jeg på om du vil skrive et innlegg om bøkene du har lest i sommer, evt. i år?:)
  Hilsen Marikken

 12. Silja
  16:55, 31 Aug 2017 / 16:55

  Jeg er ikke så inspirert i øyeblikket, så det hadde vært fint å høre (ehm. lese) om du har noen triks du bruker for å bli inspirert/mane til kreativitet og lignende. Og så hadde det vært gøy å se en insta-story med favorittkjolene/-skjørtene dine!

 13. Elise
  17:05, 31 Aug 2017 / 17:05

  Tanker i livet akkurat no: At eg er veldig heldig som endelig har funnet ut ka eg skal bli. Selv om eg er 27 år er det lov å bytte fra universitet til sykepleien. Elsker at eg endelig har funnet nokke eg brenner for. At eg har funnet noe der eg både kan bruke meg sjøl som person og det faglige. Og tenk, det hadde eg aldri aldri visst om eg ikkje hadde begynt i hjemmesykepleien i 2013. Lov å våge noe nytt.

 14. Elise
  17:16, 31 Aug 2017 / 17:16

  Så gøy! Har et par spørsmål:
  – Savner du noen gang livet i London (hadde vært kult med et innlegg om å bo i storby utenlands VS å bo på landet i Norge) ?
  – Hvordan ser en “vanlig” arbeidsdag ut nå? Med tanke på at du/dere driver med så mye forskjellig (butikk, fotooppdrag osv) og i tillegg har Saga å passe på. Synes alltid inspirerende å høre hvordan folk som jobber frilans legger opp dagene sine!
  – Har du noen tips og råd til andre som vurderer å jobbe frilans med kreative greier?
  – Tips til bøker og film som passer om høsten?
  – Hva har du på nattbordet?

  Gleder meg til innlegg med svar :)

 15. Oda
  17:44, 31 Aug 2017 / 17:44

  Her er noen spm! :-)
  Jeg vil gjerne høre mer om butikken din. Og prosessen! Hvordan det startet med en idè og hvordan ting foregår hele veien frem til den blir åpnet. Hvilke planer endret seg underveis og blir butikken sånn som du så for deg helt i starten? Hva har vært de største utfordringene og hva har gått enklere enn forventet?

  Dine 3 beste matretter?
  Hva er oppskriften på den perfekte søndag for deg?
  Har du noen filmer eller serier å anbefale nå som høstværet kommer?
  Hva er dine favorittplagg i Saga sin garderobe?

  Ønskeinnlegg:
  “What i eat in a day” typ bildeserie.
  Hvordan det ser ut i badeskapet ditt med hudproduktene dine. Og gjerne si litt om favorittmerke/produkt.
  Bilder du har lagra på insta i det siste.
  Faste matvarer du alltid har i kjøleskapet og i snacksskuffen.
  Ting du vil gjøre i høst.

 16. Marie
  18:00, 31 Aug 2017 / 18:00

  Spørsmål!!
  Kan vi se kjøleskapet ditt?
  Hva er dine favorittviner? (Skriv gjerne mer om<3)
  Hvordan går du frem når du velger vin (anmeldelser, venner, etikett…)
  En rett som er superkjapp når du har dårlig tid, men alltid en vinner?
  En rett du lager når du skal feire/kooooose deg

 17. Sofie
  18:49, 31 Aug 2017 / 18:49

  Noe jeg kunne tenke meg at du skrev (mer) om:
  – Et bilde i timen!! *love*
  – Hva dere gjør for å holde romantikken oppe/hvordan er dere gode kjærester
  – Hvordan er kjærestelivet/hvordan har det endret seg med et barn
  – Drømmemorgenen (fortell om en som har vært en drømmemorgen og/eller hvordan drømmemorgenen skal være)
  – Dine skjønnhetsritualer/selvpleie
  – JAA til å se hvordan kjøleskapet ditt er
  <3 <3 elsker bloggen! og SAVNER PODCAST!
  – Hvordan du er miljøbevisst/hva som er dine tiltak der

 18. Anne
  19:37, 31 Aug 2017 / 19:37

  Hm, hm! Eg ville ha likt å lese meir om – kle. Kanskje litt overflatisk. Men i det siste synest eg liksom ikkje eg klarar å kle på meg lenger. Eg har årevis av kjolar i alle skåp, men no synest eg anten eg blir for pynta eller for kjerring. Eg vil gjerne sjå avslappa ut, men i kjole/skjørt. Har du nokon gode måtar å kombinere plagg på som gjer susen?

  Og så likar eg veldig godt bileta dine, du er så flink med det der mjuke, varme lyset som får ein til å tenkje på sommarferie!

 19. 21:02, 31 Aug 2017 / 21:02

  So curious about the answers! The questions are amazing! So much fun!

 20. Marit
  21:05, 31 Aug 2017 / 21:05

  Tips til Stories: lekene til Saga, frokostfavoritter, bøker og filmer man kan kose seg med i høst, sminkefavoritter.

  Ellers lurer jeg litt på hvordan du synes det er å ha en ettåring i forhold til hvordan det var å ha en baby? Hvordan dere deler arbeidsoppgavene hjemme? Hvilke tanker/forventninger du har til tiden fremover?

 21. Sofie
  21:16, 31 Aug 2017 / 21:16

  Jeg ønsker meg veldig å høre litt om fotoredigeringsrutinene dine! Jeg synes det er en uoverkommelig oppgave å komme gjennom alle raw-bildene jeg legger inn – det hoper seg opp med uredigerte minner, og jeg skulle gjerne hatt meg noen effektiviseringstriks :)

 22. Anne
  07:46, 01 Sep 2017 / 07:46

  Ønsker flere innlegg fra huset (oppussing o.l.) og selvfølgelig fra butikken når den åpner! Og du kan gjerne skrive om prosessen mot å åpne butikk! :)

 23. Jorunn
  08:15, 01 Sep 2017 / 08:15

  Ja til ein kjøleskåpstitt – og kanskje ein titt inn i tørrvareskåpet også? Elles ville det vore fint å høyre dine tankar om korleis ein kan halde liv i kjærleiken, og unngå at alt berre vert kvardag og den same gamle tralten. Tips om arbeidsrutiner og korleis å unngå prokastinering og for mykje sosing på internett er også høgt på ønskelista. Og berre for å legge det til: Bloggen er knallfin!

 24. Selma
  12:15, 01 Sep 2017 / 12:15

  Så herlig at du kan lage stories, elsker å se folk prate om ting og jeg finner det så mye enklere å trykke på insta heller enn å benke seg opp og titte på YouTube. Hm. Uansett – ønsker og spørsmål!

  Vin, mat, snacks:
  – tips for gode hvite? Synes rød er enkelt og hvit SÅ vanskelig
  – har dere brødmaskin eller elter du for hånd? Du har så gode oppskrifter, så om du har noe for brød/rundstykker er det spennende!
  – spiser dere fisk?
  – ser andre har foreslått det samme, men innlegg ala når dere har frokoster er alltid veldig hyggelige!
  -har dere et forhold til kjerringråd eller gode naturprodukter for ditt og datt (ingefær og sitron for forkjølelse o.l)? Har du noen tanker rundt sånt (kanskje et vepsebol å si noe om)

  Hjemme/praktisk:
  – kanskje litt privat, men hvor ofte vasker dere og hvordan funker det med Saga? Gjør dere det mens hun sover? Bruker dere økologiske produkter(tips?)
  – hvordan går hagen? Skal dere ha kjøkkenhage?

  Saga(så utrolig mye mimikk og så søt), er det hyggeligste å lese om:
  – hvordan tar dere vare på huden hennes? Hun ser så utrolig flott ut! Noen gode produkttips?
  – spiser Saga sammen med dere eller for seg selv? Har dere begynt trening med bestikk?
  – Er nysgjerrig på hvordan hun opplever dyr, det ser jo ut som hun har et stort hjerte for dem, kanskje noe som kan skrives om?

  Misc.
  – morgen med deg innlegg? Hva gjør du om morgenen typ
  – hår: du har så utrolig flott hår, bruker du å sette det opp? Produkttips? Rutiner?
  – klesskapet ditt? Ønsker for klesskapet ditt?
  – hvordan holder du styr på livet? Kalender? Google? Kombinasjon? Elsker å se andres metoder for å holde orden og oversikt.

  Ellers, tusen takk for ar du skriver og driver denne bloggen, det er så herlig å få lese!

 25. Ada
  18:01, 01 Sep 2017 / 18:01

  Hei Mariell.

  Først og fremst må jeg bare si at jeg synes bloggen din er en stor glede i hverdagen. Jeg føler meg liksom alltid trygg og rolig når jeg kan rømme inn i den.
  Videre har det seg slik at min kjære, fine lillebror sin konfirmasjon er lagt til søndag neste uke og jeg vil gjerne si noen ord, gjerne et dikt. Jeg har lett og lett etter et som uttrykker det jeg føler, men har ikke funnet noe. Jeg ønsker å formidle at jeg alltid har vært der og alltid kommer til å være det – uansett hvor stor han er (ja, jeg er en ni år eldre “mamma”-søster). Dersom du kjenner til et fint dikt eller noen fine ord så hadde jeg satt enormt stor pris på tips fra deg.
  Så hadde det også vært hyggelig med et innlegg med tittelen typ “gjør dagen god”. Et som handler om hvordan selv den tristeste og mest hektiske dagen kan gjøres litt bedre.

  Ha en nydelig dag videre med din flotte familie, i ditt søte hus i din fine dal!
  Hilsen Ada

 26. johanne
  18:06, 01 Sep 2017 / 18:06

  et bilde i timen! dere må være sykt selvdisiplinerte som får alt til å gå rundt. hvor kommer motivasjonen og inspirasjonen fra? og har du noe tips til å øke den for de som ikke har så mye akkurat nå?

  mine tanker på sensommeren. venninnene mine synes det er en spennende tid, vi skal tilbake til universitetet, jeg begynner på det siste året av masteroppgaven min. men jeg er ikke spent eller forventningsfull, tanken på oppgaven min gjør meg bare veldig redd. jeg synes på én måte at høsten er en skummel tid.

 27. 16:33, 02 Sep 2017 / 16:33

  Hei fine Mariell og hei til din nydelige blogg!

  Jeg lurer på hva som motiverer deg?
  Generelt, men også, hva motiverer deg i livet som selvstendig næringsdrivende?
  En følelse (mestringsfølelse f.eks) eller noe annet spesifikt? Noe innenfra, eller noe du ønsker å trekke til deg utenfra?
  Hva sier du til deg selv, hvis du får lyst å gi opp?

  Er du en sort/hvitt person, eller den gyldne middelvei?
  Hva synes du om livet? En lek, eller serious business? Eller en blanding?

  Klem fra
  Katerine

 28. 14:43, 06 Sep 2017 / 14:43

  Hei!
  Når kommer det en ny podcast med deg og Sara? :D Det har ikke vært en episode siden før jul! :)

 29. Maja
  01:57, 07 Sep 2017 / 01:57

  Samlar du framleis på kvitteringar som du finn i daglegvarebutikkar? Ynskjer å sjå eit eller to (tre, fire) av favorittane du har funne dei siste åra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *