Hei, Fredag!

Hei, fantastiske fredag! For ei veke det har vore. Me har hatt besøk, vore på hytta, sendt ut mange bestillingar og tatt imot ein heil del varer. Det er mange herlege nyheter i nettbutikken, så ta ein titt der om de har lyst. Me reiser til Bergen i morgon tidlig, for bryllaupsfotografering. Det skal me neste helg óg! Er det nokon der ute som vil booka fotojobb i Bergen neste søndag kanskje?

Også ville eg berre spørja om noko, butikkrelatert: om det finst ting de skulle ønska de kunne få tak i, men ikkje får tak i, kan de ikkje ta å maila meg? For eg kan jo kanskje fiksa det? Å ha butikk er jo litt som å ha superkrefter.

Her er linkar! YAY!

Hi, amazing friday! What a week it has been. We’ve had visitors, been to our cabin, sent a lot of orders and received so many packages too. We’re going to Bergen tomorrow, to shoot a wedding. We’re doing that next weekend too! Open for bookings in Bergen next sunday.

Here are your links! Yay!

Kate Nash har den mest dreamy Instagram-profilen. Ho er på turné akkurat no, og alt er glitter og fantastiske klede og vennskap og faenskap og alt som er fint.

Kate Nash has the most dreamy instagram right now. She’s currently on tour, and everything is glitter and amazing clothes and friendship and getting into trouble and everything that is good.

Noko av det aller beste med å ha nettbutikk er å vita at det finst så mange fine folk rundtomkring i distrikta i Norge som kan få tak i ting dei har lyst på. Dei som egentlig må nøya seg med Spar når dei egentlig har lyst på Gutta på Haugen kan bestilla seg ein skikkeleg digg sjokolade eller fantastisk te og få det i postkassa. Derfor elskar eg abonnement! Eg har nettopp bestilt meg to posar med granola frå Imres Granola, som snart snart skal komma i postkassa og eg gler meg så mykje. Deilig (glutenfri!) granola laga av bra folk.

I love ordering food online! It’s not so common in Norway and makes me so happy to know there is now some granola from Imres Granola on its way to me.

Eg har ikkje vore nokon superfan av This American Life, egentlig, men no byrjar eg å komma inn i det. Berre så fantastisk når ein sender ut bestillingar og tek ut av oppvaskmaskina og den slags. Denne episoden, The Seven Things You’re Not Supposed To Talk About, er så god. Det er Sarah Koenig som er verten, og samtalar med mora si om dei sju tinga ho ikkje aksepterer samtale om ved middagsbordet. Syns den var så interessant og intim.

I haven’t really been a fan of This American Life, but I’m starting to enjoy it. It’s so nice to have something to listen to as I’m sending out orders and emptying the dishwasher. This episode, The Seven Things You’re Not Supposed To Talk About, is so good. Sarah Koenig is hosting, and talking to her mother about the seven things you don’t talk about at a dinner table. Very interesting and intimate.

Johanna Bradford har kjøpt haustgarderobe til sønnen sin og den var så fin at augene nesten datt ut.

Johanna Bradford bought her son an autumnal wardrobe and it’s sooo pretty my eyes almost popped out.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. Renate
  10:49, 18 Aug 2017 / 10:49

  Skikkelig gode kaffebønner, gjerne økologisk.

  Kjekke ting som kan gjøre hjemmet litt mer earth friendly, som oppvaskkost i tre istedet for plast. Fine engangsposer som er nedbrytbare. Ofte er slike ting ganske stygge, er på utkikk etter slike ting som også er fine å sjå på.

  Ting til baby generellt… men spesielt klær som ikke alle andre har og som gjerne er økologiske. Men også våtservietter, smokker etc. Ting man ikke finner i vanlige butikker. Importert fra UK?

  P.S. Sjokoladen fra Jentene på tunet er så god! Den vant en pris på Trøndersk matfestival:-) Anbefaler spesielt den med lakris og bringebær!! Og den med pasjonsfrukt og karamell. Mmmmmmmmm

  P.S. 2. Elska innlegget med tips man ikke har bedt om!

 2. Ingvild
  20:58, 18 Aug 2017 / 20:58

  Kan du ikke ta inn de enamel-tingene i rødt også?v

  • Mariell
   Author
   22:30, 18 Aug 2017 / 22:30

   Joda, det kjem! Må berre bygga varelageret mitt litt og litt, er jo så himla dyrt å handla varer. :) Men tippar eg har det ein eller annan gong i haust, i alle fall før jul.

 3. Hilde
  19:10, 19 Aug 2017 / 19:10

  Jeg kunne ønske meg bøkene til Lucy Knisley i butikken :)

 4. 22:55, 19 Aug 2017 / 22:55

  Nydelig butikk? Virkelig! (Men en liten bug? På siden med “nytt i butikken” prøver og prøver jeg å trykke meg inn på sjokkoen, men det går ikke – fra min mobil ihvertfall).

  Gleder meg til å følge med butikken – og handle i den!

 5. Aurora
  14:25, 22 Aug 2017 / 14:25

  Jeg eeeelsker soyalysene til P.F Candles, men finner de ingen steder i Norge. Kan du ikke plis ta de inn? Teakwood&Tobacco er min favoritt

 6. Anne Maren
  13:33, 28 Aug 2017 / 13:33

  Gratulerer med kjempefin nettbutikk! :) Jeg kunne ønsket meg notatbøker som er dotted, i stedet for linjer, striper eller ruter!

 7. Dinah
  13:37, 05 Sep 2017 / 13:37

  Takk for ein finfin blogg, den gjer kvardagen endo kjekkare. Det at ein kan slappe av , bli inspirert og drauma seg bort eit sekund,med flotte bilder og tekst. Det eg eigentleg skulle seie, er at eg no ventar på verdens finaste kalenderbok, med selvfølgelig blomar. Kalenderbøker er jo som ei hellig bok;)Dessutan meiner eg det vart ein sjokolade med i bestillinga mi og;)

  Takk for fin blogg, og det vert nok ein tur til Lærdal, når butikken din spretter opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *