Boden

Eg fortsetter min lille kavalkade med kvar eg likar å kjøpa klede på internett, sidan det er GØY. Boden er ein sånn butikk som eg elskar av mange grunnar: 1) designet er veldig britisk. 2) kleda er av supergod kvalitet (om du har baby: kjøp nokre av greiene deira som er i pointelle, så mjukt!). 3) eg kan shoppa både til meg sjølv og Saga samtidig. 4) ein får betala toll rett i nettbutikken, så veit ein nøyaktig kor mykje det kostar og pakken kjem fram raskare. Mitt neste kjøp skal bli ein crop cardigan i kasjmir, skal bestilla meg den til butikkopning når det byrjar å bli haust på ordentlig og eg skal sjå ut som ein ordentlig butikkperson i kassa. Og kanskje det fine paret med sko under her? Saga skal få strømpebukser og cardigan med kaniner på.

I’ll continue my little series of where I like to shop for clothes online, since it’s FUN. Boden is one of those brands I love for many reasons: 1) the design is very british. 2) the clothes are great quality (if you have a baby: get some of their pointelle things, so soft!). 3) I can shop for both myself and Saga at the same time. 4) I can pay my customs fee directly in the online store, so it’s easy to gauge the exact cost and the parcel gets to me a lot faster. My next purchase will be a cashmere crop cardigan, I’m going to get it for when my shop opens, when it starts to get autumnal and I’m going to look like a proper shop person behind the register. And maybe that pretty pair of shoes? Saga is going to get some new tights and the cardigan with bunnies on it.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. 08:14, 15 Aug 2017 / 08:14

  Boden er definitivt en av mine yndlingsbutikker! Så mye fint både til meg og babyen! Jeg har flere kjoler derfra (casual jersey dress ble denne sommerens vinner!), skjørt og topper, og babyen har stripete overaller og strømper med elefanter på – og nettopp denne kanin-cardiganen. Jeg falt helt pladask. Den er nydelig. Ikke så gul som på bildene, den er mer offwhite, men så inderlig søt!

 2. Lis
  00:25, 16 Aug 2017 / 00:25

  Korleis er damekledene i storleiken?

  • Mariell
   Author
   12:00, 16 Aug 2017 / 12:00

   Eg syns dei er heilt rette i storleiken, altså!

 3. 14:47, 16 Aug 2017 / 14:47

  Å! Takk for tips til en fin og classy nettbutikk! Kjøpte nettopp den stripete med mønster på *hjerteøyneemoji* + de har 10% av akkuratt nå!!

 4. Oda
  18:11, 16 Aug 2017 / 18:11

  Hei Mariell. Jeg har prøvd å nå deg på e-post angående en knust såpeflaske som jeg bestilte i nettbutikken din, hvor du sa at du skulle refundere beløpet/sende ny flaske men jeg har ikke mottat hverken eller. Har du mulighet å svare meg på dette her? Jeg liker butikken din og bloggen veldig godt, men jeg får en ekkel følelse i magen av å ikke få svar.

  • Mariell
   Author
   21:09, 16 Aug 2017 / 21:09

   Hei, kjære Oda! Eg var 100% sikker på at eg køyrte gjennom tilbakebetalingen då du maila meg, men eg ser no i paypal at den ikkje har gått gjennom av ein eller annan grunn. Beklagar så himla mykje for det, det er eg som skal ha vondt i magen for det. <3

 5. Kaffemarte
  22:54, 16 Aug 2017 / 22:54

  Åh, takk! Dette er akkurat en sånn nettbutikk jeg har lett etter! Så himla mye fint til både store og små! Og så befriende å se barneklær i friske, lekne farger og mønstre uten prinsesse/traktor. Elsk på deg for dette tipset!

 6. Marita
  23:00, 03 Sep 2017 / 23:00

  Ville bare si at jeg DIGGER bloggen din for tiden! Du er ekstra inspirerende i disse dager. Heia deg og lykke til med åpningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *