I shot a wedding: Betty Lise + Tristan

Betty Lise + TristanBetty Lise + Tristan

I juli tok eg bilder i bryllaupet til Tristan og Betty Lise på Stadt, og det var litt av eit eventyr. Sånn natur har eg aldri sett i mitt liv. Det var eit så avslappa og herleg bryllaup, med så mykje smil og latter. Desse bildene gjer meg så glad, liksom sånn at eg vil senda takkekort til dei i posten og ikkje omvendt, haha.
In july, I shot Betty Lise and Tristan’s wedding in Stadt, it was such an adventure. I’ve never seen nature like this in my life. It was such a relaxed and amazing wedding, with so much smile and laughter. These photos make me so happy.

Betty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + TristanBetty Lise + Tristan

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *