It’s the small things

Small things

I dag har me sendt pakkar til butikken, filma oppskrifter og vaska klede. Mamma har passa Saga, og ho har lært å laga elefantlyd. Tenk at det er ni dagar til ho er eitt år, så merkeleg og fint. Her er nokre fine små greier frå dei siste vekene. Her er Saga med sine nye solbriller, ho haaaaatar dei og kjeftar på oss når me tek dei på. Her er me på utflukt til gartneriet, fordi me KAN DET NO. Altså, dette nye livet med førerkort i familien.
Today we’ve shipped parcels for the shop, filmed recipes and done laundry. My mum have babysat Saga and she has learned to make an elephant sound. I can’t believe her first birthday is only nine days away, so strange and lovely. Some little good things from the past few weeks. Here’s Saga with her new sunglasses, she really hates them and scolds us when we put them on her. Here we’re at the garden centre because we can GO ANYWHERE now. This new life with a driver’s license in the family.

Small things

Ein morgon me var så trøytte sovna me ilag på sofaen, eg og ho. Det er verkeleg stunder eg sparar på og set så stor pris på, me har ikkje mange slike no og eg lengtar til ho blir tre og fire og fem og vil sova i senga med oss.
One morning we were very sleepy and fell asleep together on the sofa, me and her. I really save those moments in my heart, we don’t have a lot of them these days and I can’t wait for her to be three and four and five and sneaking into bed with us at night.

Small things

Røros-yoghurt med heimelaga solbærsyltetøy, åhhhhh så godt.
Yoghurt with homemade blackcurrant jam, soooo good.

Small things

Jostein har vore så sjukt frukostpepp i det siste. I går laga han crepes!!! Pappa kom med ei stor flaske pannekakerøre til oss på søndag (så fin ting å gi travle foreldre!). Denne dagen var det ostesmørbrød, og blomar frå hagen på bordet. Det har ikkje vorte så mange utefrukostar enda i år, men me får kryssa fingrane.
Jostein has been loving making breakfast recently. Yesterday he made me crepes!!! My dad brought us a big bottle of pancake batter on sunday (omg, such a nice little thing to give to busy parents!). On this day though, it was all about the grilled cheese and flowers from the garden on the table. We haven’t had that many breakfasts outside yet this year, but crossing my fingers.

Small things

Myntete, føles som verdens største luksus å kunna laga dette fantastiske med mynte frå eigen hage.
Mint tea, feels like the biggest luxury being able to make this amazingness with mint from our own garden.

Small things

Eg hadde meg ei laaaaaaaang stund forrige veke der eg las ut denne boka, Saga berre sov og sov og eg las og las. Altså, den. Den er så bra. Den knuste hjartet mitt på mjukaste vis, men den er så bra.
I had a long while to myself last week and finished this book. Saga just slept and slept and I read and read. I really loved it, it’s so good.
Follow:
Share:

5 Comments

 1. 11:30, 12 Jul 2017 / 11:30

  Nam! Den frokosten så god ut, og veldig fint servise. Noe av det beste som finnes må være å stå opp til ferdiglaget (god) frokost og attpåtil kunne spise den ute.

 2. 13:22, 12 Jul 2017 / 13:22

  Jeg forelsker meg i bildene dine gang på gang. Så vakre. Og tenk 1 år allerede, det går for fort. Ha nydelige dager videre <3

 3. Kristin
  13:30, 12 Jul 2017 / 13:30

  Elsker disse postene! Her er forresten en ting jeg gjerne ville lest en post om på bloggen din (skjønt du har vel vært inne på temaet noen ganger): reise med baby. Dere har jo vært på flere turer med Saga både i inn- og utland, og det virker som det har gått så bra. Vi skal på noen lengre turer i sommer, alle innenlands og til steder vi kjenner, og med besteforeldre … likevel kjenner jeg at jeg blir helt svett ved tanken på reising. Ungen vår er tre-fire måneder da. Tips? Beroligende ord?

 4. Hanna
  23:59, 12 Jul 2017 / 23:59

  For et nydelig innlegg! Elsker disse.

 5. 21:57, 15 Jul 2017 / 21:57

  Så fine bilder og stunder Mariell <3 Og det er helt utrolig for en frihet det er å ha bil. Spesielt når man skal på gartneri for å gå bananas i blomsterverdenen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *