Stadlandet

Stadt

Forrige helg var me på Stadt. Eg hadde bryllupsoppdrag og tok med meg heile familien på vift! Me leigde Airbnb-leilighet i Årvika, det var eit så aude og ope at me vart sittande med store opne auge og berre sjå. Saga og Jostein utforska medan eg var på jobb, dei sendte video av måkesightseeing og mykje vinking. Så henta dei meg, og me reiste heim for å rulla på golvet og eta tacos. Jostein og eg såg så sjukt mange episodar av OINTB, og sov enormt godt sjølv om det var ei slik seng som ser ut som ho skal knekka. På veg heim reiste me innom Vestkapp og følte oss så vanlege på sightseeing i allværsjakke, med “stopp bilen,  eg må ta bilder”. Nokre plassar gjer det med ein.
Last weekend we visited Stadt. I had a wedding job and brought my whole family! We rented an Airbnb in Årvika, it was such an open and naked landscape, we sat there big-eyed and just stared. Saga and Jostein explored while I was at work, they sent me videos of seagull watching and a lot of waving. They picked me up and we went home to roll around the floor and eat tecos. We watched so many episodes of OINTB, and slept so well even though it was one of those beds that look like it will break in two. On our way home we stopped by Vestkapp and felt so normal just sightseeing in our proper weather attire, with the sound of “stop the car, I have to photograph this”. Some places can do that to you.

StadtStadtStadtStadtStadtStadtStadt

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 14:00, 06 Jul 2017 / 14:00

  Hellemin for en fin post ?

 2. 16:56, 06 Jul 2017 / 16:56

  Fint innlegg :) Kunne du forresten kanskje skrevet et innlegg om hvor du kjøper klær? De er så fine!

 3. 18:26, 06 Jul 2017 / 18:26

  wow, for et sted!

 4. Lis
  19:54, 06 Jul 2017 / 19:54

  Hei! Kva for ein airbnb budde dykk på? Var på stadlandet i pinsa og det var berre heilt nydeleg. Skal på teltferie til sogn og lurer på om du he nåkre tips til kva ein bør oppleve i det fine fylket dykk? :)

 5. 23:39, 07 Jul 2017 / 23:39

  «nord for stadt og dovre» :D
  Wow, de naturbildene er magiske, regntåka passa perfekt! Gleder meg til å lære meg å kjøre bil, så vi og kan oppdage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *