Paris

ParisParis

Nokre fine ruter samla eg med kameraet mitt i Paris, men ikkje mange. I varmen og researchmodusen vart det så lett å berre leva, i meg sjølv og med desse to, dei finaste reisekameratane.
Some lovely squares I collected with my camera in Paris. In the heat and the research mode it was so easy to just live, in myself and with these two, my favorite travel companions.

ParisParisParis

Ei kake me åt, eit fint vindauge, den noverande beste magasinsjappa i Paris.
A cake we ate, a lovely window, my favorite magazine shop.

ParisParis

Også denne vakre, som eg er så takksam for. Me snakka mykje om at eg føler eg lever meir for meg sjølv no for tiden, og mindre for internett, at det føles bra men likevel skummelt å ikkje fotografere absolutt alt for publiseringen sin del. I alle fall er det der eg er no, det kan jo endra seg. Neste veke reiser me til Sverige ihop, det skal bli så fint å bu på fint Gøteborg-hotell og drikka vin i hotellbaren, også reisa i bryllup ilag (som gjester!!). Frøy kjenner brura og me kjenner brudgommen, så sjukt rart og fint når sånt skjer.
And this beauty, who I am so thankful for. We talked a lot about feeling like I’m living more for myself these days, and less for the internet, that it feels good but at the same time scary to not photography every single thing for publication. That’s where I’m at right now anyways. Next week we’re going to Sweden together, very much looking forward to staying in nice hotels, wine in the hotel bar and going to a wedding together (as guests!!). Frøy knows the bride and we know the groom, so funny when that happens.

Paris

Me var innom ein butikk som hadde så sjukt fine sko. Blir alltid så sint på føttene mine da, for at dei ikkje berre kan vera vanlege, men må både a) vera store, b) vera breie og c) ha høg vrist.
We stopped by a beautiful shoe shop. I always get angry at my feet, that they’re not just ordinary feet, but they’re big, broad and tall!

ParisParis

Saga fekk så himla krøllete hår av varmen, og klødde i tennene. Eg var ei sånn mamma som sat klar med solfaktorspray.
Saga’s hair got so curly in the heat and her teeth were itching. I was one of those mums ready with the sun lotion spray.

ParisParisParisParis

Ein magisk fin piknik med dei finaste tjejsa og Jostein, såklart. Tenk at Frøy og Mariell berre kjem til Paris for å henga med oss, kor fint er ikkje det. Og om de kunne ha sett fjeset til Saga då ho skjønte at ho fekk plukka bær ut av pakka sjølv så hadde de ledd høgt for dykk sjølve akkurat no.
A magical picnic with the most amazing gals and Jostein, of course. I feel so lucky that Frøy and Mariell came to Paris to hang out a little bit. And if you could see Saga’s face when she realized she would get to pick the berries out of the punnet herself you’d be laughing out loud right now.
Follow:
Share:

11 Comments

 1. 11:34, 05 Jul 2017 / 11:34

  Så fine bilder! Paris <3 Og det er ikke føttene dine det er noe feil med, men skoene!

 2. 12:51, 05 Jul 2017 / 12:51

  Vakre bilder fra Paris! Og stor igjennkjenning med føttene. Jeg har str 38 i lengde men brede føtter og høy vrist, så veldig mange sko ryker, spesielt i utlandet. Skulle ønske et skomerke kunne produsere sko og støvletter i bredde og ikke bare lengde. Sikker på at det skulle selge assbra.

 3. Astrid
  15:55, 05 Jul 2017 / 15:55

  ÅÅÅÅ, det var fine sko! Du husker ikke tilfeldigvis hva butikken heter? Skal til Paris seinere i sommer og har lyst til å se om jeg er Askepott :)

 4. 16:15, 05 Jul 2017 / 16:15

  Den sitronmarengskaka på Mamie Gateaux er grunn nok til å dra til Paris minst én gang i året, spør du meg. Har du smakt ferskenteen deres? Åh.

 5. Léa
  14:10, 06 Jul 2017 / 14:10

  Kjenner veldig godt til problemet med sko/føtter. Det er som å lese om mine! De er strengt tatt nesten firkantet, så brede er de. Skulle ikke tro jeg var halvt italiensk, haha! Jeg har faktisk en life size skofus-bamse jeg fikk som toåring, som plaster på såret da de ikke fant et eneste skopar til meg. True story. Men jeg har akkurat oppdaget skechers sine ballerinasko – sko jeg slipper å gå inn for en gangs skyld. Føles ut som tøfler. Bare et lite tips :) Ha en fortsatt strålende sommer!

 6. 18:24, 06 Jul 2017 / 18:24

  så innmari fint innlegg!
  samme fotsituasjon… på en repettobutikk i en by i sør-frankrike ga de opp en gang. sa bare beklager, vi har ingenting for deg, haha.
  jeg syns det er så fint at du lever på en måte som føles bra for deg. det er inspirasjon i det, for meg.
  god sommer <3

 7. 22:54, 07 Jul 2017 / 22:54

  Elsker: sitronmarengspai og Saga som prøver å spise tærne sine.
  Tenker det er fint at du lever mer for deg selv og tenker mindre på blogg. Selvom jeg elsker alt du poster, tenker jeg det er viktig, spesielt etter alle disse årene du har bak deg. Om så bare for en periode som du sier :)

 8. Anonym
  15:45, 09 Jul 2017 / 15:45

  Å, kan du dele navnet på skobutikken?

 9. Charlotte
  18:07, 09 Jul 2017 / 18:07

  For noen fantastiske sko! Husker du hva butikken het? Jeg prøvde å zoome inn på bildet for å lese merket på den hvite skoen, men jeg klarte ikke lese det. Om ikke du husker butikken, kanskje du klarer å lese merket på det originale bildet ditt?

 10. Anne
  05:38, 10 Jul 2017 / 05:38

  Har du prøvd denne butikken: http://www.widerfitshoes.co.uk/ Brei fot-himmelen! Dei har ikkje berre breiare sko, men fleire ulike ekstra breidder og dessutan store storleikar. Sjekk ‘fitting advice’ for å finne rett breidde. Eg har heilt alvorleg aldri hatt sko som passar før.

  • Anne
   20:40, 04 Mar 2018 / 20:40

   Vel, i fall andre med umulege føter les desse kommentarane – denne tilrådinga trekker eg tilbake. Eg synest ikkje dei har god passform. Dei er vanskelege å få stramme nok rundt ankelen, og dei er for runde framme. I alle fall for veldig kort og veldig brei-foten, som ofte er nokså butt. Då fungerar det ikkje med ein lang, rund tupp. Heller ikkje noko særleg på kundeservice. Mitt beste råd for vanskelege storleikar er gammal dame-butikkar, dei har oftast betre utval av storleikar (det same gjeld for konditori – gå dit dei gamle damene går:) Og så ser gjerne utvalet litt traust ut, men det går alltid an å finne noko som er enkelt og greitt og kan brukast. Det viktige er å finne ein butikk som faktisk oppgjev skobreidde. Spør ein etter ein brei sko i ein vanleg skobutikk får ein i beste fall ein G, som eigentleg er ei normalbreidde. Har dei ikkje det så får du eit tomt blikk og eit forslag om ein heilt tilfeldig sko. Og sjansen for at den er ein 37 K kan ein sjå heilt bort frå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *