I shot a wedding: R+V

R+V

For nokre veker sidan tok eg toget frå Oslo og innover i Østfold, gjekk av på Mysen og brukte dagen saman med superherlege folk på ein nydeleg gard. Tenk at jobben min av og til er å føla meg som bryllaupsgjest som overivrig fotograferer. Dette var ein slik dag, der alle rundt brudeparet var så sjukt herlege og varme, og kjenslene låg utanpå.

Det er jo ein vanskeleg jobb, med ekstremt skiftande lysforhold og kjappe rørsler, om ein ikkje er kjapp nok med å bytta objektiv kan ein mista noko viktig og ein kan aldri spola tilbake og gjera det igjen. Nokre gonger har eg vore så sliten etter ein slik jobb at eg har komme heim og berre gråte meg i søvn, vore støl i kroppen i dagane etterpå. Det gjer faktisk all skilnad for meg at brudeparet er fine folk, at sjølv eg føler meg ivaretatt. Det var tanter som spurte om eg hadde fått i meg mat og mødre som kom med drikke når eg hadde stått lenge, venninner av bruden som lot meg snika i dokøen. Så mjukt, liksom.

Uansett. Her er nokre fine bilder av denne fine dagen!

A few weeks ago, I took the train from Oslo and into Østfold, I got off at Mysen and spent the day with lovely people at a beautiful farm. My job is sometimes feeling like a guest at a wedding, a very camera happy guest. This was one of those days, when the bride and groom were wo lovely and warm, and it was all the feels all day.

It’s a difficult job, with constant changes in light and a fast pace, if you’re not fast enough to change your lense you could lose something important which you couldn’t possibly rewind to or do again. Some times I’ve been so exhausted after a job like this that I’ve come home and cried myself to sleep, been sore for days after. It makes all the difference in the world that they’re good people, that even I feel taken care of. There were aunts who asked me if I’d had enough food, mothers who brought me water when I had been standing for a long time, friends of the bride letting me skip ahead in the queue for the bathroom.

Anyway. Here are some lovely photos of that lovely day.

rR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+VR+V

Follow:
Share:

10 Comments

 1. Andrea
  15:49, 27 Jun 2017 / 15:49

  Så fine bilder. Jeg sverger, du skal få komme og ta bilder ved alle store anledninger i mitt liv.

  Elsker spesielt bildene ved rundballene – for en bakgrunn!

 2. Kamilla
  15:51, 27 Jun 2017 / 15:51

  Hei Mariell!

  Ikke relevant for innlegget, men håper det går greit at jeg spør uansett. På vei hjem til Oslo fra Ålesund i sommer tenker vi kanskje å overnatte i Fjærland. Hvor ville du spist og sovet der? Eller ville du valgt et annet stoppested? På forhånd takk :)

  • Mariell
   Author
   09:37, 01 Jul 2017 / 09:37

   Fjærland Fjordstove, utan tvil! http://fjaerlandhotel.com/ Eg var der i går og åt SÅ god mat.

   Men om du likevel skal innom Sogn MÅ eg nevne Walaker hotell, SÅ VAKKERT der. Eller 292Aurland. Alle tre heilt forskjellige opplevingar, alle tre veldig veldig bra.

 3. Mia Maria Norum Robsahm
  00:26, 28 Jun 2017 / 00:26

  Så ny-de-lige bilder! <3 Gjør en bryllupssjuk.

 4. Fiorella
  16:20, 28 Jun 2017 / 16:20

  Beautiful as always, Mariell. You are extremely talented.

 5. 11:43, 29 Jun 2017 / 11:43

  Man kan se fra bildene at du føler deg komfortabel i dette selskapet. De bildene er jo bare herlige og du kommer så tett på de fine øyeblikkene og på folkene og intimiteten :)

 6. Signe
  21:43, 29 Jun 2017 / 21:43

  Så flink du er! Eg synast hugse at eg las ein gong om at du fekk ei morgonkåpe av Jostein som morgongåve. No finn eg ikkje tilbake til innlegget, men stemmer dette? Av lin og mørkeblå. Om det ikkje er eg som surrar – kva merke var ho frå? Er på leit etter den perfekte morgonkåpa

 7. Anna
  00:10, 30 Jun 2017 / 00:10

  Så utrolig vakre bilder. Dine bryllupsbilder får meg alltid på gråten.. for et blikk du har.
  Vil anbefale deg en ny plate jeg har en følelse av at du vil like http://jazzinorge.no/anmeldelse/eminent-samarbeid/
  Lykke til med butikk, og riktig god sommer, du inspirerende flotte kvinne!

 8. 07:57, 30 Jun 2017 / 07:57

  For noen fantastiske bilder! Bryllupsbildene dine er noe av de fineste jeg vet om :D

 9. 12:49, 01 Jul 2017 / 12:49

  Å, liker så godt det du skriver «3 Selvom det er 5 år siden jeg fotograferte mitt første bryllup har jeg bare hatt 6 stk. Nå sist misset jeg «you may kiss the bride», og sånn er det jo, men det er kjipt, og vondt, og hvis man ikke passer på sitter man plutselig å føler at man han har ødelagt hele livet til noen andre. Men det går jo bra, man klarer det jo. Jeg har alltid med en huskeliste, på den står det nederst «du er flink, du klarer det»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *