I shot a wedding: Marte + Fredrik

Marte + Fredrik
[left]På den finaste Bergensdagen i manns minne tok eg bilder i eit bryllaup på Bergenhus festning. Fine Marte og fine Fredrik gifta seg under eit perfekt blomstrande epletre, det var den typen bryllaup der ein føler seg litt trist når ein skal gå, folk spelar kubb og tek selfies, det finst ein smågodtstasjon og ei venninne av paret syng eit dikt av Tove Ditlevsen som gjer at ein må tørka tårer bak kameraet. [/left][right]On the most amazing day in Bergen, I shot a wedding at Bergenhus festning. Lovely Marte and Fredrik got married under a perfectly blossoming apple tree, it was the kind of wedding where you feel sad you’re leaving, people playing games in the garden and taking selfies, there’s a pick’n’mix station and a friend of the couple sing a poem that makes you dry your tears behind the camera.[/right]

Marte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + Fredrik

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *