I shot a wedding: Marte + Fredrik

Marte + Fredrik

På den finaste Bergensdagen i manns minne tok eg bilder i eit bryllaup på Bergenhus festning. Fine Marte og fine Fredrik gifta seg under eit perfekt blomstrande epletre, det var den typen bryllaup der ein føler seg litt trist når ein skal gå, folk spelar kubb og tek selfies, det finst ein smågodtstasjon og ei venninne av paret syng eit dikt av Tove Ditlevsen som gjer at ein må tørka tårer bak kameraet.
On the most amazing day in Bergen, I shot a wedding at Bergenhus festning. Lovely Marte and Fredrik got married under a perfectly blossoming apple tree, it was the kind of wedding where you feel sad you’re leaving, people playing games in the garden and taking selfies, there’s a pick’n’mix station and a friend of the couple sing a poem that makes you dry your tears behind the camera.

Marte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + FredrikMarte + Fredrik

Follow:
Share:

9 Comments

 1. Ana
  15:44, 14 Jun 2017 / 15:44

  Nydelige bilder av et nydelig brudepar!!! Fantastisk når man føler atmosfæren og får ta del i følelsene via et bildet!! Bra jobba <3

 2. 16:52, 14 Jun 2017 / 16:52

  Åh, nydelege bilete, og det ser ut til å ha vore eit fantastisk fint bryllaup. Vi hadde opplesing av Tove Ditlevsens dikt “så tag mitt hjerte” i vårt, og det var då eg tok til tårene i kyrkja, det er eit så sterkt og nydelig dikt ❤️

 3. Marie
  10:55, 15 Jun 2017 / 10:55

  Åhhh, tidenes bryllup og fotograf!

 4. 15:13, 15 Jun 2017 / 15:13

  Du tar så nydelige bilder. Og må også berømme de vakre blomsterbukkettene. Ser ut som de fikk et fantastisk brylupp

 5. Kristina
  19:35, 15 Jun 2017 / 19:35

  du tar så fantastische bilder, blir varm i hele kroppen <3

 6. Kaffemarte
  21:27, 15 Jun 2017 / 21:27

  Gåsehudbilder og sprudlebryllup! Elsker jakka i treet!

 7. Elena
  00:06, 18 Jun 2017 / 00:06

  Å, for noen vakre bilder. <3

  Jobber selv som bryllupsfotograf, men i det siste har jeg har lite inspirasjon og har ikke vært fornøyd med noen av oppdragene mine. Men takk for at du legger ut dine slik at jeg får ny inspirasjon. Vakre bryllupsbilder inspirerer mye.

  :-)

 8. 22:29, 20 Jun 2017 / 22:29

  Å, så nydelig med epletre og alt!
  Elsker svarthvittbildene med hekken som bakgrunn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *