Oslo

OsloOslo
[left]Me rakk å gå i parken i Oslo! Med Sara, Christine, Fredrik og Knut. Saga sine solbriller slo veldig godt an. Men det begynte å regna, så da fant me ut at me skulle leita etter ly.[/left][right]We had time to go to the park in Oslo! With Sara, Christine, Fredrik and Knut. Saga’s sunglasses were a huge success. It started raining, so we had to look for shelter.[/right]

Oslo
[left]På veg mot ly slutta det å regna, så da gjekk me til Litteraturhuset. Og den audmjuke pikniken me hadde planlagt (Christine hadde med seg blanda saft på flaske, elskar det) vart til rosévin.[/left][right]And on our way towards shelter, it stopped raining. So we went to Litteraturhuset (the house of literature). And the humble picnic we had planned (Christine had brought cordial!) became rosé wine.[/right]

Oslo
[left]Saga fekk smaka croissant. Viktig at ho får smaken på det, sidan me reiser til Paris om ei veke.[/left][right]Saga got a taste of a croissant. It’s important for her to like it, since we’re going to Paris in a week. [/right]

Oslo
[left]Knut har barnetekket så sjukt. Obs han prøver ikkje å gi Saga vin.[/left][right]Knut is so good with kids. Not trying to give S wine here, by the way.[/right]

OsloOslo
[left]Mmm vin. Mmm hekk.[/left][right]Mmm wine. Mmm hedge.[/right]

OsloOslo
[left]Haha![/left][right]Haha![/right]

Oslo
[left]Elskar når ein ser på bilder av vennene sine og tenker “shit, eg har fine folk”.[/left][right]I love it when I look at pictures of my friends and feel really lucky.[/right]

OsloOslo
[left]Christine las bok, eg kjøpte to til S i butikken på Litteraturhuset. Til saman kjøpte me mange kilo med bøker, var så lenge sidan sist me gjekk i bokhandel. Christine blir ei heit mamma i framtiden.[/left][right]Christine read a book, I bought two for S in the shop. We bought several kilos of books, it’s been so long. Christine is going to be a hot mom some day.[/right]

Oslo
[left]S er allereie selfie queen, ho smiler når ho ser seg sjølv på skjermen. Og ja, det er ein gigantisk kul ho har i panna etter eit svalestup frå senga.[/left][right]S is already a selfie queen, she smiles when she sees her face on the screen. And yes, that is a bump on her head, it’s from diving out of bed.[/right]

Oslo
[left]Og rett før me reiste fekk ho prøva sine nye sko som er eittårspresang av tante Ragnhild og gjengen, og gå ned trappa. Så reiste me til St.Hanshaugen der søskena til Jostein pluss born venta, så gjekk me på Arte Pazza og åt pizza alle saman. [/left][right]And right before we left, she tried on her new shoes, a one year birthday present from S’s sister, and walked down the stairs. Then we went and had pizza with all of J’s family.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *