I shot a wedding: H + M

Hanne + Marcel

For ei lita stund sidan fekk eg fotografere dette bryllaupet, ein så nydeleg dag som vart feira på min finaste plass: Villa Åmot. Det er snart to år sidan eg gifta meg der, og enda får eg intense sommarfuglar i magen når eg er på veg dit, det er jo så fint. Litt av det handlar om bryllaupet vårt, og mykje av det handlar om Steinar og Yngve som er dei proffaste og varmaste eg veit om. Eg hadde fått beskjed på forhånd at verken bruda eller brudgommen likte å bli fotografert, og det er i all hemmelighet noko av det finaste eg veit å jobba med. SÅ mykje energi som allereie finst der, liksom kontrast i folka eg fotograferer, eg syns det alltid blir fint.

Også reiste eg heim til Lærdal, med pappa i bilen. Eg hadde baka sjokoladekjeks som låg i dashbordet og me spelte musikk for kvarandre. Medan eg var på jobb sat han på ein kai og las bok og drakk champagnebrus. Det er sånn livet vårt er akkurat no, me spør om og får så mykje hjelp og det føles så bra, for første gong i livet, å ta imot.

A little while ago I photographed this wedding, a beautiful day that was celebrated in my favorite place: Villa Åmot. It’s been almost two years since I got married there, and I still get intense butterflies when I’m on my way there. Some of it is about our wedding, and a lot of it has to do with Steinar and Yngve, the most professional and warm people I know. I had been informed in advance that neither the bride or groom liked being photographed very much, and to be honest that is kind of my favorite thing to work with. SO much energy that is already there, contrasts in who I’m photographing, it always turns out well.

And then I went home, with my dad in the car. I had baked chocolate chip cookies that were in the dash board and we played music for one another. While I was working, he sat at a dock reading and drinking fruit flavored soda. That is what life is like right now, we ask for and receive so much help and it feels so good, for the first time in my life, to receive it.

Hanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + MarcelHanne + Marcel

Follow:
Share:

9 Comments

 1. Guro
  18:46, 08 Jun 2017 / 18:46

  Såååååååå fint!!!

 2. 19:59, 08 Jun 2017 / 19:59

  så fine bilder!

 3. 22:21, 08 Jun 2017 / 22:21

  Fantastisk fine bilder!

 4. Cecilie
  23:21, 08 Jun 2017 / 23:21

  Nydelig. <3

 5. Eirin Victoria
  14:12, 09 Jun 2017 / 14:12

  Trur det er den finaste brudekjolen er har sett! Vakkert!

 6. Kristina
  19:53, 10 Jun 2017 / 19:53

  så nydelige bilder <3

 7. 20:49, 10 Jun 2017 / 20:49

  Vakre bilder!

 8. Sunniva Nydal
  11:58, 11 Jun 2017 / 11:58

  Du er jammen rå! Vet du forresten hvor brudekjolen er fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *