Weekend loves & links

I dag har eg jobba heile dagen med butikkgreier! Laga Numbers-dokument og maila med ulike selskap. Kremen på kaka var då det kom den første levering av varer!!! Sjokolade frå Coco Chocolatiers, i første omgang kjøpte eg den med hasselnøtt, karamell og salt, og den varme sjokoladen med salt karamell. Eg køyrer veldig forsiktig her i starten, det føles lurt men samtidig skulle eg jo ønska eg hadde hundre forskjellige ting når me opnar dørene. Den første greia me gjer er Lærdalsmarknaden no i juni, der skal me ha stand og selga forskjellige ting som me skal ha i butikken, typ som ein introduksjon. Har tenkt at det kanskje blir etter det at eg startar nettbutikken. Tusen takk for all fantastisk støtte og pepp de har gitt meg sidan eg annonserte at eg opnar butikk, er så takksam for det! No er eg så sliten, men spørsmålet er – sove eller baka kjeks? Eller ompotte tomatplanter? Hm.

Her er litt helgegreier til dykk. Neste veke blir helgelista kanskje noko anna, i så fall noko gøy og spennande, me får sjå!

Today I’ve spent all day working with shop stuff. Numbers documents and emailing with different companies. The cherry on the sundae was that I got my first delivery! Chocolate from Coco Chocolatiers, so exciting.

Here are some weekend things for you!

Olga Prinku på Instagram lagar broderi som nesten er som skulpturar av tørka blomar, så fine.
Olga Prinku on Instagram makes embroideries that almost look like sculptures, from dried flowers.

Jostein og eg elskar den nye sesongen av Master of None.
Jostein and I are loving the new season of Master of None.

Dette innlegget hos Flora gjorde meg så glad, ho skriv om ein dag som på bildene ser så fin ut men deler av ho låg i graset i parken og pusta i angst og meinigsløyse. Så fint og enkelt, men viktig å gjera.
Flora writes about a day that looks picture perfect, but she takes it upon herself to share about feelings of anxiety. Just so simple, but important.
Follow:
Share:

4 Comments

 1. Susanne
  10:31, 20 May 2017 / 10:31

  Hei Mariell! Takk for fine helgelinker som vanlig. Digger også det nye designet, men sliter litt med å lese denne skrifttypen på hvit bakgrunn :) Kanskje vi er flere?

 2. Nina
  11:37, 21 May 2017 / 11:37

  Så utrolig hyggelig med egen butikk! Den blir sikkert fantastisk. Synd jeg bor sååå langt unna :( kommer du til å åpne nettbutikk??

  • Mariell
   Author
   12:03, 21 May 2017 / 12:03

   Jepp! Det meste kjem til å bli solgt også i nettbutikk :)

 3. 18:58, 24 May 2017 / 18:58

  Du deler de fineste greiene <3
  Jeg falt også pladask for innlegget hos Flora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *