Weekend loves & links

[left]Hei, fredag! Den beste dagen. Det er til og med sol her, og eg er godt i gang med arbeidsdagen. Helga skal bli god, i morgon skal eg på eit fotoopptak men først driva i hagen og fiksa, søndag kjem Sara på besøk og måndag er det *FRI*! Eg tek 1.mai veldig seriøst, er jo fra industribygd tross alt. Innsåg dessutan plutseleg i går at denne veka er det eit år sidan me flytta fra London, nesten litt godt å skjønna at me ikkje tenkjer på det, er jo alltid redd for ein eller annan ulmande anger. Sjølv om eg veit jo i hjarta at eg angrar ingenting.♥

Håpar de skal rolige og herlege ting i helga! Is! Hagearbeid! Sol! Og neste veke er det meldt 16 grader her![/left][right]Hi, friday! The best day. There is even some sun here, and I’m well into my work day by now. This weekend will be good, tomorrow I’m going on a shoot, but first I’m going to do some gardening, on sunday Sara is coming to visit and on monday it’s a day off! I take may 1st very seriously, I’m from an industrial town after all. I also realized yesterday that this week marks a year since moving from London, feels good to have almost forgotten about the date since I’m always afraid of underlying regrets. But I know in my heart I regret nothing.♥

Hope you’re up to calm and lovely things this weekend! Ice cream! Gardening! Sun! And next week it’s supposed to be 16 degrees celsius here![/right]


[left]Syns denne tskjorta er så eksepsjonell, men er liksom så redd å kjøpa tskjorter utan å prøva for plutseleg er dei for tynne eller rare i halsen. Men kanskje vågar eg likevel![/left][right]I think this tshirt is exeptional, but I’m afraid of buying tshirts without trying them on first, suddenly they’re too thin or weird at the neck. But I might risk it![/right]


[left]Eg syns denne var så morsom fordi det er slik huset mitt ser ut no. Eg fekk ein Kentia-palme av svigermor og svigerfar til bursdagen min, den skapar så mykje planterom i rommet, elskar den. No veit eg jo ingenting om den enda, for eg har berre hatt den i ei veke, men eg ser for meg at den er relativt lett å ta hånd om. Så lenge ikkje Saga utfører sin vekeslange draum om å velta. Ho krabbar mot den i full fart også seier eg “NEI” fra den andre sida av rommet og da snur ho seg med det tristaste uttrykket, med draumen knust igjen.[/left][right]I thought this was quite funny because this is what my house looks like right now. I received a Kentia palm from my in-laws for my birthday, it creates a very planty vibe all by itself, I love it. I don’t know anything about it yet because I’ve only had it for a week but I can imagine it’s pretty easy to take care of. As long as Saga doesn’t complete her week long dream of tipping it over. She crawls towards it at full speed and I’ll say “NO” from the other side of the room, and then she turns to me with the saddest expression on her face, dream shattered yet again.[/right]


[left]Det finst altså ein magasinbutikk i Oslo?[/left][right]There’s a magazine shop in Oslo. This is news.[/right]


[left]Er det nokon som har sett dei første episodane av Handmaid’s Tale? Eg vurderer den no, men syns den ser så innmari voldsom og ubehageleg ut. Tankar? Kjensler?[/left][right]Did anyone see the first episodes of Handmaid’s Tale yet? I’m thinking about watching it, but I think it looks violent and disturbing. Thoughts? Feelings?[/right]


[left]Cup Of Jo posta denne veka eit innlegg der mange frå ulike matindustriar gav sine topptips, syns det var mykje lurt der.[/left][right]Cup of Jo posted an entry this week with lots of people from the food industry’s top tips, a lot of clever tips.[/right]


[left]Fine fine Kristin som skriv om korleis ho dealar med dårlige dagar.[/left][right]Lovely Kristin writes about how she deals with bad days.[/right]


[left]Så fint.[/left][right]Lovely.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg har sett de tre første episodene av the Handmaid’s Tail og anbefaler den virkelig! Episodene kunne være ubehagelige og handlingen ganske sterk til tider, men det var også innslag av varme, så jeg opplevde den ikke som voldsom. Veldig tankevekkende med gode skuespillerprestasjoner og fint filmet. Se:)

  • Anbefaler absolutt The Handmaid’s Tale! Definitivt ubehagelig til tider, men samtidig utrolig vakkert filma og fengende handling. Sjelden jeg blir overbevist om at jeg elsker en serie etter bare et par episoder, men den var definitivt sånn.

  • Stemmer for at du kjøper t-skjorten! Så perfekt!
    Forresten, tips tips for iskaffesesongen: espresso over is med kokosvann! Bor i Kina i noen måneder og har blitt helt hekta

  • Den planteguiden var helt fantastisk flott! Lurer nesten på om den må rammes inn! Noe som minner meg på: hvordan står det til med kjøkkenhagen i alt styret? :D

  • Handmaid´s tale. Bare lest den, men utrolig sterkt å lese som mamma. Følte meg veldig sårbar, og kjente mye på panikken for å bli separert fra barnet mitt. Men det er en fantastisk dystopi, og man blir sittende igjen og tenke over alt mulig fra kvinners roller, kvinners ansvar, menns ansvar, familie, at samfunnet man kjenner er noe skjørt man tar for gitt helt til det endrer seg, hva hvis….
    Vet ikke om jeg orker å se serien, men tror nok jeg må.

  • Las The Handmaid’s Tail då eg var tolv. Stjal boka frå dei vaksnes bokhylle. Gjorde inntrykk på meg den gongen, men sikkert i mindre grad enn det hadde gjort no som eg er 27/28 (og framleis ikkje har barn, forsåvidt).