It’s the small things

GeiloGeiloGeilo
[left]Den siste veka har vore så fin! Her er nokre grunnar til kvifor. Ein av dei er Saga sine nye klede frå Gray Label, både elegante og leikfulle.[/left][right]The last week has been so great! Here are some reasons why. One of them is Saga’s new clothes from Gray Label, both elegant and playful which I love.[/right]

GeiloGeiloGeilo
[left]Og nye sengeklede, i Liberty-print. Elskar dei. Syns jenta mi er så himla stor som søv med ordentlig dyne og pute no, og som ofte legg seg på magen for å sova.[/left][right]And new bedding, in a Liberty print. I love them. My girl is so big now that she’s sleeping with a proper duvet and pillow, and often goes to sleep on her belly.[/right]

Geilo
[left]Eg har planta om Pilea-plantene mine og fekk sju nye Pilea-babyar! [/left][right]I repotted my Pilea plants and now have seven new Pilea babies![/right]

Geilo
[left]Så reiste me til Geilo med buss, for å besøka Frøy! Det har vore så sinnsjukt fint, i morgon reiser me heim.[/left][right]Then we went to Geilo to visit Frøy, it’s been so great. Tomorrow we go home.[/right]

Geilo
[left]I går morgon baka eg brød.[/left][right]Yesterday morning I made bread.[/right]

GeiloGeilo
[left]Og denne trøytte jenta krabba rundt føttene mine. Ho blir så tung i kjakane når ho er trøytt.[/left][right]This tired girl crawled around around my feet, her cheeks get so heavy when she’s tired.[/right]

Geilo
[left]Eg må alltid ha eit brett med marsipanegg til påske, ellers blir det liksom ikkje feeling. Akkurat i dag har me eit lammelår i ovnen, Jostein har bursdag.[/left][right]I have to always have marzipan eggs for easter, or I don’t get that feeling. Right now there’s a leg of lamb in the oven, it’s Jostein’s birthday.[/right]

GeiloGeilo
[left]Me besøker denne fantastiske personen. Topp topp topplista av personar. Me drikk øl og snur fjeset mot sola, som blomar.[/left][right]We’re visiting this amazing person. Top top toplist of people. We drink beer and turn our head towards the sun like flowers.[/right]

Small things
[left]Og utanfor flyr det snøflak i vinden.[/left][right]And outside, there are snow crystals in the air.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *