Cora

Cora

Medan me var i Oslo, inviterte eg meg sjølv heim til Tina og Christine, som óg har fått ein baby, vakre nydelege rolige Cora. Bryllaupet deira kjem alltid til å vera som merket av ei ny tidsrekning for meg som fotograf, og dei veit kanskje ikkje kor viktig det var for meg, men det var det. Det var óg den første gongen eg var på Åmot, der eg har fått så fine venner i Steinar og Yngve, og der eg seinare sjølv gifta meg. Det er ein magisk plass, og dei var eit magisk brudepar. Så eg spurte om eg fekk lov til å komma heim til dei og ta bilder av den nye vesle, og det fekk eg. Me snakka om fødsel og mjølk og baby blues og amming med éin arm medan ein skriv meldingar eller notat med den andre.
While we were in Oslo, I invited myself home to Tina and Christine, who have also had a baby, beautiful lovely calm Cora. Their wedding will always be the mark of a new era for me as a photographer. They may not know how important that was for me, but it was. It was also the first time I visited Åmot, where I have made such good friends in Steinar and Yngve, and where I later got married myself. It’s a magical place, and they were a magical pair of brides. So I asked them if I could come to their house and photograph the new little one, and I could. We talked about birth and milk and baby blues and nursing with one arm while texting or writing notes with the other.

CoraCoraCoraCoraCoraCoraCoraCoraCora

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 13:39, 05 Apr 2017 / 13:39

  Så fine bilder, av en nydelig familie! Og jeg MÅ jo bare kommentere hvor fin katten var ^_^

 2. Kamilla
  14:06, 05 Apr 2017 / 14:06

  Den pusekatten da. Sånn vil jeg ha <3

 3. 20:02, 05 Apr 2017 / 20:02

  Åh, smelt!! <3

 4. 20:53, 05 Apr 2017 / 20:53

  Fin baby, og flott namn! Mi mamma heiter Cora, og hadde eg fått ei datter, skulle ho fått det anmnet, men så vart det to soner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *