Weekend loves & links

God fredagskveld! Kanskje det dårligaste tidspunktet å publisera eit blogginnlegg, men. Eg har alltid intensjonen om å forhåndspublisera sånn at dei kjem ut om morgonen, så de kan lesa medan de sit på bussen eller drikk morgonkaffien, men ja. Oftast blir det jo ikkje slik. I nøyaktig dette sekund klatrar Saga på meg, med ei gul skjei i munnen, som eit klatrestativ fordi ho prøver å få tak i mobilen min. Alle i verda har sagt kor travelt det skal bli når bebisen byrjar å krabbe, men har eg trudd på dei? Nei. Men no veit eg. No fiklar ho på gullklemma eg har i håret. Her er eit stemningsbilde, rakkerunge. Det skal bli bra mykje liv her når ho er eitt og eit halvt og går i barnehagen nøyaktig 0%, men dette er óg det morsommaste i verda.

Eg trur me må komma oss til linkane, men eg håpar uansett de har veldig fine helgeplanar. Me skal jobba veldig mykje no i helga, men Jostein har vore i Stavanger og kjøpt Marcona-mandlar og salami frå Idsøe, og eg har kjøpt inn øl og tacos, så kor dårlig kan det bli?

Hello! It’s friday night, maybe the worst possible time to publish a post, but what the hell. My intention is always to pre-publish for the morning, so you can read it while you’re on your way to work or with your morning coffee. But oftentimes that’s not how it works out. In this very second, Saga is climbing me like a jungle gym, trying to get to my cell phone. Everyone kept telling us things would get really busy when she would learn to crawl, did I believe them? No. But now I know. She is now trying to take my hair clip, it’s gold glitter. Here’s a photo of the rugrat for you. This house is going to be pretty busy when she’s one and a half and in kindergarten exactly 0%, but this is also the most fun my life has ever been.

I think we have to get to the links, but I hope you have good weekend plans! We’re going to be working a lot this weekend, but Jostein has been on a work trip and bought me Marcona almonds and salami, and I’ve also bought beer and taco ingredients, so how bad can it be?


Minimocks har laga vaksensko, og dei er så fine. Eller, tøfler er det vel egentlig. Ser så deilige og komfortable ut!
Minimocks have made shoes for grown-ups! Or really, they’re slippers. They look so deliciously comfortable.


Helena Brodtkorb, min Kvinneguiden-kollega, er intervjua i Bra Damer-podcasten denne veka, og er berre så sjukt ærlig og god, alle bør høyra det.
Norwegian podcast tip alert!


Apropos podcasts har eg høyrt dei første to episodane av den nye poscasten S-town, og den er så sjukt bra og spennande. Gler meg veldig til å sjå kva som skjer vidare. Alle episodane kom på same dag, så det er liksom fritt fram å høyra alt om ein vil det.
Speaking of podcasts though, I’ve listened to the first two episodes of S-town, and it’s soooo good. I can’t wait to listen to all of them and see what happens. All the episodes were released at the same time.


Mother mag har gjort eit intervju med Kate Arends som bloggar på Wit+Delight, ein blogg eg har lest i typ seks-sju år. Ho skriv så godt, og det var fint å få lesa noko med full fokus på morskapet og jobb.
Mother mag has done an interview with Kate Arends who blogs at Wit+Delight, a blog I’ve read for six-seven years. She writes beautifully, and I really enjoyed reading something focused on motherhood and work.


Eg har mista telefonen min i golvet typ 15 gongar denne veka, så eg treng sårt eit nytt deksel. Kanskje ein av desse frå Ban.Do?
I’ve dropped my phone maybe 15 times this week, so I really need a new case for it. Maybe one of these from Ban.Do?
Follow:
Share:

9 Comments

 1. 17:46, 31 Mar 2017 / 17:46

  Gleder meg til å høre S-Town. Har vært dårlig til å høre podcast i det siste. Hører utelukkende på BBC News-pod på morgenen, og det har liksom vært det ene lytterommet mitt om dagen etter at jobb ble innen gangavstand. Men denne har jeg lyst til å få med meg.

 2. 18:16, 31 Mar 2017 / 18:16

  Elsker stemningsbildet <3 Og de dekslene var superfine. God helg!

 3. 18:39, 31 Mar 2017 / 18:39

  Perfekt tidspunkt å poste på, for da kunne jeg lese det på bussen hjem fra jobb, i fullt helgemodus ? ha ei fin helg til tross for jobb!

 4. 18:40, 31 Mar 2017 / 18:40

  Har hørt veldig mye bra om S-Town! Takk for tips om superfine mobildeksler! :) God helg!

 5. Tone
  23:55, 31 Mar 2017 / 23:55

  Helena ja!! Hørte den i dag, hun er ei bra dame. Og du, jeg har tvillinger på 14 mnd… Tenk det at det finnes folk med “dobbelt opp”, som allikevel har tid til å kommentere blogger,,

 6. Inga
  17:05, 01 Apr 2017 / 17:05

  … Men hvilke øl? Viktig info!

  Tusen hjerter til stemningsbildet!

 7. 23:42, 01 Apr 2017 / 23:42

  så fine linker, tusen takk! god helg <3

 8. Anne-Lise
  17:20, 02 Apr 2017 / 17:20

  Du har en utrolig nydelig blogg. Svært inspirerende :) ikke lenge siden jeg kom over denne, og blir alltid så glad av å lese og se de vakre bilder du selv tar og de andre du deler. Jeg jobber meg tilbake i tid, så mye spennende du har opplevd:) og hvilken god smak du har, på hva det nå enn er snakk om. Jeg ser frem til å følge deg. Det absolutt eneste jeg mener du burde tenke over, er bruken av “sjukt. Det blir litt mye av og til, men dette er du ikke alene om, har merket meg at mange bloggere i di aldersgruppe ofte bruker det litt i overkant. Ha en flott søndag:) Helsing en gammal dame, full av beundring for din kreativitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *