Bergen

Bergen

Eg tok berre nokre veldig få bilder i Bergen, var så oppteken med jobb og baby. Dette bildet tok eg medan Saga grein og grein i feberrus. Men magasinet er fint og sjokolademjølka var god, så på den måten var det ikkje så løgnaktig likevel.
I took only a few photos in Bergen, was too busy with work and the baby. I took this one while Saga was crying in a fever haze. But the magazine is beautiful and the chocolate milk was good, so in that way it isn’t such a lie after all.

BergenBergenBergenBergen

Aller mest hang me på hotellet. Det var så himla greit når det var dekning på babycallen heilt ned i lobbyen så me kunne sitta der og drikka øl, cappucinos, skypa med Frøy, eta sjokolademousse. Me budde på Zander K, det nye Terminus-hotellet. Sjølve hotellet var fantastisk, maten var heilt superb og sengene så gode at me sovna umiddelbart etter å ha lagt ned hovudet (om dette var ein Tripadvisor-anmeldelse skulle eg sei noko om rotete kommunikasjon i resepsjonen, men det er det jo ikkje). På kvelden bada me Saga i vasken på rommet, det minte meg om då ho var bittelita og me vaska ho i kjøkkenvasken og var så redde for at ho skulle gå istykker om ho fekk vatn på seg. Eg jobba masse i Bergen. Heldigvis gode, fine jobbar for gode, fine folk. Til dømes folk som har Liberty-sengeklede. Her kjem nokre mobilbilder óg:
We spent most of our time at the hotel. It was great, the baby monitor reached us down into the lobby so we could sit there and drink beer, cappucinos, skype with Frøy, eat chocolate mousse. We stayed in Zander K, the new Terminus hotel. The hotel itself was amazing, the food was great and the beds so good we fell asleep seconds after going to bed. In the evening, we bathed Saga in the hotel sink, it reminded me of when she was teeny and we bathed her in the kitchen sink and were so scared she would dissolve in water. I worked a lot in Bergen. Luckily good, lovely jobs for good, lovely people. Like people with liberty bedding. Here are some phone pictures too:

BergenBergen

Vår store lille tjej i bilsetet på bussen, sidan Norwegian hadde lagt igjen både vogna og bilsetet vårt i Oslo. Også Kaibosh, der Jostein kjøpte seg briller.
Our big little girl in the bus seat, since Norwegian had left both our pram and our car seat in Oslo. And Kaibosh, where Jostein bought glasses.

BergenBergen

Ein sandwich i lobbyen, der var det eit så herleg teppe som Saga kunne krabba rundt på. Og scena i Grieghallen berre ei lita stund før Il Turco starta.
A sandwich in the lobby, where there was a rug that Saga could crawl around on. And the stage at Grieghallen, just moments before Il Turco began.
Share:

5 Comments

 1. 10:24, 29 Mar 2017 / 10:24

  Oslo altså! Fine tips :D

 2. 18:02, 29 Mar 2017 / 18:02

  Likte godt alle de fine Fretex funnene :) Jeg er stor fan av gjenbruk.

  • Mariell
   Author
   21:15, 29 Mar 2017 / 21:15

   Det er me óg! :)

 3. 18:21, 29 Mar 2017 / 18:21

  så fine Bergenbilder :) tre magiske på rad med vasken med badeanda, kjole på verandadør og knallfint sengetøy.
  god onsdag <3

 4. 22:36, 29 Mar 2017 / 22:36

  Heiheihallo!! Dette har egentlig ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg skal arrangere utdrikningslag og trenger tips. Noen som kan gi meg gode idéer til hva vi kan fylle dagen med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *