10 random facts about me

Secrets

1. Eg var født med sølvfarga hår, dei kalla meg for sølvreven på sjukehuset, og då Saga vart født hadde ho óg sølvfarga striper i håret. No som resten av håret hennar er lyst er det vanskelegare å sjå, men om ein ser etter så er dei der framleis.

2. Her er mine husdrømmar akkurat no: Ny seng. Ny sofa. Ei fin hylle i stova. Ei fin drinkvogn. Ein deilig kontorstol (tips?).

3. Eg føler meg som mest vaksen når eg gjer rekneskap og ikkje gret av det.

4. I årevis har eg lengta etter det perfekte svarte skjørtet, som går rett til kneet med litt vidde men med tynt nok materiale til å ikkje gi meg meir hofter, pluss som ikkje blir påverka av vasking. Finst dette skjørtet? Trur ikkje det.

5. Etter graviditet og amming har eg fått ein sånn ammelugg i vikane mine, der nesten alle dei korte håra er grå. Ser ut som eit fashion statement, typ ein sidecut i panna, men er berre #livet.

6. Draumen er å laga ei skikkeleg fin kokebok.

7. Eg storgrein, altså hulka ned i dyna mi, av dette diktet denne veka.

8. Mitt favorittbær er bjørnebær fordi det er finast på bilder.

9. Kvar kveld når eg badar Saga, må eg sei høgt “Opp Av Badekaret!” så ho skal vita at badet er over, det er som ei rute som må avkryssast.

10. Akkurat no eig eg ingen bh-ar som passar.

1. I was born with silver grey hair, and they called me the silver fox at the hospital. When Saga was born, she had silver stripes in her hair too. Now that the rest of her hair is so much lighter it’s difficult to see but they are still there.

2. Here are my house dreams right now: A new bed. A new sofa. A pretty shelf in the living room. A bar cart. An office chair (any tips?)

3. I feel my most grown-up when I’m doing paperwork and not crying about it.

4. For years I have looked and longer for the perfect black skirt, at knee length with a little width but the material has to be thin enough to not give me more hips than I have, and that also washes well. Does it exist? I think not.

5. After pregnancy and nursing, I have a little fringe where almost all the short hairs are grey. Looks like a fashion statement, like a sidecut on my forehead, but no. Just #life.

6. My dream is to make a beautiful cook book.

7. I bawled into my duvet from reading this poem this week.

8. My favorite berry is the blackberry because it photographs so well.

9. Every night when I bathe Saga, I have to say “Out of the tub!” so she’ll know her bath is over, like a box I have to tick.

10. Right now I own no bras that fit me.

Follow:
Share:

12 Comments

 1. 08:13, 16 Mar 2017 / 08:13

  Enig. Bjørnebær er favoritten.

 2. Rørosjenta
  10:37, 16 Mar 2017 / 10:37

  De beste kontorstolene i verden er HÅG som er norsk og produseres på Røros :-) se http://www.hag.no – du kan kjøpe en stol brukt på finn.no for eksempel eller en ny gjennom forhandler som du finn på nettsida (om du kjøper ny kan du velge mellom omtrent alle stoff og farger i verden) Den kan også leveres heim til deg med Schenker. Ja også har de 10 års garanti. Obs teksten er skrevet ammende så beklager skrivefeil :)

 3. 12:35, 16 Mar 2017 / 12:35

  ELSKER bloggen din om dagen, Mariell. Ville bare si det <3

 4. 14:04, 16 Mar 2017 / 14:04

  Jeg drømmer også om en behagelig kontorstol, en som er fin.

 5. 17:15, 16 Mar 2017 / 17:15

  Vi er veldig fornøyde med vår Fjällberget-stol fra ikea :)

 6. Camilla Elise
  17:31, 16 Mar 2017 / 17:31

  <3

 7. 19:33, 16 Mar 2017 / 19:33

  Hehe, jeg kjente meg veldig igjen i det med regnskap :D Angående det skjørtet. Tenker du da et A-linjeformet skjørt? Og skal det være høyt i livet? Kan dette skjørtet være noe for deg? https://www.zalando.no/studio-8-alison-a-line-skjort-navy-s0n21b000-k11.html Det er ikke svart, men mørkeblått, litt tykkere materiale, men i stretch, og faller så fint nedover kroppen. Jeg har det, og ELSKER det. Det er utrolig behagelig å ha på, og det skjuler liksom “skavankene” :P Jeg har fått masse komplimenter for det også.

 8. Trine
  09:56, 17 Mar 2017 / 09:56

  Herregud, diktet!! :( <3

 9. 00:29, 20 Mar 2017 / 00:29

  En god kontorstol produseres av savo, jeg betalte 200kr for min på finn.
  Ang skjørtet så ser du etter et halv sirkelskjørt i silke, det er det masse av på ebay og det eneste målet du trenger er midjemål.

 10. 22:11, 28 Mar 2017 / 22:11

  Så fint innlegg! Bloggen din er superinspirerende :-)

 11. Trine
  22:52, 05 Apr 2017 / 22:52

  Eg elska listene dine ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *