hei!

Untitled

Her kjem eit lite hei frå min søndag! Akkurat når eg skreiv det høyrte eg Jostein gå forbi vindauget her med vogna, han syng på bånsullen som han har skrive til S♥ Me er veldig FAMILIEMODUS i dag, for i går var me borte frå Saga i typ 10 timar. Eg var på Geilo for å ta bilder i bryllaup (vinterbryllaup in my heart), og Jostein lærekøyrte med svigerfar ved sin side. Dei venta med pizza i bilen når eg var ferdig! Saga var heime med bestemor og hadde the time of her life sjølv med feber, og då eg kom heim fekk EG ein blomst av HO (altså svigermor), kor flaks kan ein ha i livet? Denne veka føltes som ein test for meg som mamma, og denne søndagen føles som ein premie.
Here’s a little hello from my sunday! Just as I wrote that I heard Jostein walk past the window with the pram, singing the lullaby he has written for S♥ We are in super FAMILY mode today, because today we were separated from Saga for like 10 hours. I was in Geilo to photograph a wedding (winter weddings in my heart) and Jostein drove with his father by his side. They had a pizza waiting for me when I was done! Saga stayed at home with her grandmother and had the time of her life even with a fever, and when I came home I got a flower form HER (my mother-in-law), how lucky can you get in life? This week felt like a test in motherhood, and today feels like the grand prize.
Follow:
Share:

11 Comments

 1. Tale
  16:46, 12 Mar 2017 / 16:46

  er det bare du som har førerkort? hvordan har det gått med kjøringen i Norge/England? :-) Mvh en som forsøker å ta lappen selv :-))

  • Mariell
   Author
   18:16, 12 Mar 2017 / 18:16

   Ingen av oss har førerkort enda! Me prøvde oss i England, eg droppa ut etter ei lita stund fordi min gravide kropp ikkje orka det i tillegg til å flytta, og Jostein kom seg til oppkøyringen, men strauk. Så no driv han med køyring her! Planen er at Jostein gjer det no i vår, også startar eg på i haust etter min travle bryllaupssesong er over. :)

   • Tale
    21:50, 14 Mar 2017 / 21:50

    Jeg prøvde lenge med vanlig gir og gikk etter en lang pause over til automat (elbil). Det funker mye bedre! :-)

 2. 19:17, 12 Mar 2017 / 19:17

  You two are just the cutest <3

 3. Anna
  19:42, 12 Mar 2017 / 19:42

  Hei flotte Mariell og god søndag!
  Jeg er fast leser og mener ikke dette som noen kritikk, men kunne du satt på den bildeskiftningen av bildene fra bryllupene slik at det skifter fra et bilde til et annet litt saktere? Det forstyrrer meg så innmari når jeg leser, og jeg har tenkt et par ganger at jeg kanskje bare skal spørre om det er mulig, og om du er villig til å gjøre det, så i dag ble dagen.
  Da ville jeg blitt en enda gladere leser!
  Takk for fin blogg, gjennom alle disse årene!
  <3

  • Martha
   15:59, 13 Mar 2017 / 15:59

   Jeg må bare si: samme her! Kan ikke lese bloggen på PC for bildene som roterer og den blinkende teksten “I make blogs” gir migrene eller tilløp til migrene.

 4. Fiorella
  20:47, 12 Mar 2017 / 20:47

  OMG super alike! cutest!

 5. 21:27, 12 Mar 2017 / 21:27

  DE fine folka da! Oppkjøring er så nervepirrende. Utrolig anspent tid. Heldigvis må man bare gjøre det en gang. Lykke til! :D

 6. 22:55, 12 Mar 2017 / 22:55

  så fint å lese <3

 7. Ellen
  23:31, 12 Mar 2017 / 23:31

  Jeg har fulgt deg gjennom bloggen i mange år, det samme på instagram. Det siste året har jeg imidlertid ikke lest en eneste blogg, kun sjekket folk på instagram og andre SM. Nå er jeg gavid og idag er det fem uker til jeg har termin og jeg gruer meg til livet etterpå fordi jeg ikke vet hva som møter meg. Så jeg sjekket ut bloggen din igjen, for første gang på lenge, og jeg har brukt hele(!) dagen på å lese hvert et blogginnlegg og sett på hvert et bilde fra dagens innlegg til det første innlegget du skrev etter at Saga ble født. Vi snakker mange timer med lesing! Og jeg må bare si tusen takk for alt det fantastiske du har delt disse månedene. Alt fra tips til hva man trenger når babyen kommer til reising med baby og ikke minst hverdagen. Du har gjort slik at jeg gruer meg mindre og jeg har faktisk kjent på at jeg gleder meg skikkelig til barnet kommer – for første gang! Og den nydelige fødselshisorien din tar jeg med meg og kjenner at jeg også skal takle fødselen. I morgen skal jeg fortsette lesingen, da fra graviditeten din og jeg gleder meg til å bruke timesvis på dette. Tusen takk!!

 8. Helene
  15:38, 13 Mar 2017 / 15:38

  Dere er skikkelig fine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *