Weekend loves & links

God laurdags ettermiddag! Den første delen av dagen i dag har gått med til vedhogst. Me har vore eit stort team med nokre som saga ned tre, nokre som kappa opp trea, nokre som kløyva (meg!) og nokre som brukte øks. Me fulgte med på sola sekund for sekund medan den kom over kanten på fjellet, den varma så innmari godt i fjeset. I går vaska eg eitt vindauge på huset, så sabla mykje jobb når ein må vaska dei på innsida óg, det er så mykje nytt med å ha hus. Har omtrent aldri vaska vindauge før no! No har me ete graut, pappa har reist tilbake til Årdal og no er det berre puslejobb som står igjen. Også er det berre helga igjen! Her kjem det nokre kjappislinkar:
Happy saturday afternoon! The first part of the day today have gone to chopping wood. We’ve been a big team with people sawing down trees, someone chopping them up and someone splitting them up (me) and someone with an ax. We watched the sun, second by second as it peaked over the mountainside, it was so warm and lovely on my face. Yesterday I cleaned one window of this house, so much work when you have to open them (four surfaces instead of two!), a lot of new things with having a house, that’s for sure. I’ve almost never washed a window before. Now we’ve had our saturday porridge and my dad has gone back home to Årdal, there’s just little things left to do. And then it’s alllllll weekend things left. Here are a few quick links:


Fantastiske Little Dragon har ein ny singel som eg høyrte tusen gonger på rappen i går. Den er så VÅREN!
Amazing Little Dragon has a new single out, I listened to it a thousand times yesterday. It’s so very SPRING.


2E772FFF-9ADA-4A84-B88A-01E68F4BC0E2b

Eg las om Son Venin nylig, eit norsk parfymeselskap. Når eg skal til Oslo om eit par veker skal eg SÅ innom Heaven Scent og snuse!
I read about Son Venin recently, a norwegian perfume company. When I’m going to Oslo in a couple of weeks soon I’m stopping by Heaven Scent to smell!
Follow:
Share:

1 Comment

  1. Ingebjørg
    19:27, 05 Mar 2017 / 19:27

    Sjekka ut Son Venin for en stund siden, absolutt høy standard over parfymene. Selv om jeg ikke fant en som var hundre prosent for meg (som man jo bør hvis man skulle kjøpt en, de er jo nokså pricy), var det flere jeg kunne tenkt meg. Liker veldig godt brandinga da, spesielt illustrasjonene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *