12 hrs

Skjermbilde 2017-02-28 kl. 12.24.38[left]Må dela denne sida med dykk! 12 hrs – reiseguider frå himmelen! Denne måten å skriva om reise på gjer meg så innmari glad! Det er så ekte, så inderlig, med ein sånn lidenskap for å oppleva ein framand kultur. Ingenting gjer meg så gal som når folk reiser til ein fantastisk by for å shoppa på H&M og eta på Burger King.

Er supersugen på å reisa til Helsinki: [/left][right]I have to share this website with you! 12 hrs – travel guides from heaven! This way of writing about travel makes me just so happy! So real, passionate, interested in experiencing another culture. Nothing makes me more crazy than seeing people going to an amazing city only to shop at H&M and eat at Burger King.

Now I really want to go to Helsinki:[/right]

Paper+ShopPinoLokalStreet+Style+HelsinkiFresse+Coffee+Colast nedSandroMarimekko

[left]Og Berlin:[/left][right]And Berlin:[/right]

Berlin11 Berlin12 last ned (2)  last ned (3) last ned (4) MichelbergerHotel3Markthalle02-03Berlin09

[left]Og Portland:[/left][right]And Portland:[/right]

last ned (5) last ned (6) Table-of-Contents last ned (7) last ned (8)Stumptown03  last ned (9) last ned (10)

[left]Og Antwerpen:[/left][right]And Antwerp:[/right]

Antwerp-post38 last ned (15)  last ned (14) last ned (13) last ned (12) last ned (11)

Home

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *