Family friday

Friday[left]På fredag tok me familieportrett til eit prosjekt som eg truuuur startar denne veka! Me måtte først venta på at Saga skulle vakna fra luren sin og håpa at det skulle skje medan det framleis var lys ute. Det er ikkje så rett fram i desse vintertidene! Men me fekk det til til slutt, her er me, familien Avdem Øyre. Jostein sprang fram og tilbake for å setta på sjølvutløysaren, føltes veldig retro. På det siste bildet prøver ho å eta hånda mi PGA tenner, også er ho så sjukt lik meg då eg var liten.[/left][right]On friday we took family portraits for a new project that is coming out this week I think. First we had to wait for Saga to wake up from her nap and hope it would match up with the very short time we have good lighting. Not so easy in the wintertime! But we did it in the end and here we are, my little family. Jostein ran back and forth to set the self timer, felt very retro. On the last shot she is trying to eat my hand because teeth, and she looks so much like me when I was that little.[/right]

FridayFridayFridayFridayFridayFriday

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *