Weekend loves & links

God søndagskveld! Me er heimkomne fra hytta og har nettopp googla “my baby hates the car”. Men ellers enn det har me hatt det veldig fint! I veka som kjem skal eg til Bergen og ta babybilder og kjøpa tusen brød til frysen og bygåve til Saga kanskje? Har de Bergenstips, forresten? Kanskje ikkje så himla god tid medan eg er der no, men me skal jo vera der ein god del framover. Håpar de har fine planar for veka framover óg, snart er våren her, veit de!
Happy sunday evening to you! We are back from the cabin and I’ve just googled “my baby hates the car”. But other than that we’ve had a great time! In this upcoming week I’m going to Bergen to take baby photos and buy a thousand breads for the freezer and a gift for Saga maybe? I hope you have good plans for the week to come too, spring will be here so soon!

Processed with VSCO with f2 preset

Denne vasen/blomsterpotta er øverst på bursdagsønskelista mi, men for no ligg den i mappa på skrivebordet mitt som heiter “greier eg skal kjøpa når eg har råd”.
This vase/flower pot is at the top of my wish list for my birthday, for now it’s safely placed in the folder on my desktop named “things to buy when I can afford them”.

81VnhAMhc4L._SL1425_

Eg har skrive ein god del denne veka og Jostein har kunna hatt Saga, men mykje av huset har vore for kaldt til å sitta stille på dagtid, så eg har vore i stova og dei har vore i stova, så eg har hatt behov for å ha musikk på øyrene for å konsentrera meg. Den aller, aller beste konsentrasjonsmusikken er soundtracket til Interstellar. Det er altså så fantastisk, vil at det typ alltid skal spelast i huset mitt.♥Hans Zimmer♥
I’ve been writing a lot this week, Jostein has been able to have Saga but the house is too cold to sit still in most rooms in the daytime, so we’ve coexisted in the living room. So I’ve had to have music on to concentrate. The best (best) music for conenctrating is the sountrack to Interstellar. It is so beautiful, I want it to be the soundtrack in this house. ♥Hans Zimmer♥


Min nyaste youtube-crush er denne kanalen, Negative Feedback, som fokuserer på analog fotografi, det er så innmari inspirerande!
My latest youtube crush is this channel, Negative Feedback, focusing on analogue photography, so inspiring!

mahler-rota_2016_foto-joerg-wiesner_dsc9225

Om eg var i Oslo 1. april skulle eg SÅ gått på denne konserten i operaen, herregud for ein romantisk ting å gjera på ein laurdag formiddag. Og billettane kostar jo typ ingenting, så GÅ.
If I was in Oslo on april 1st I would SO go to this concert in the opera, oh my god what a romantic thing to do on a saturday. The tickets are super cheap, so GO.

small-batch-tiramisu

Åh, tiramisu!
Follow:
Share:

15 Comments

 1. Ingrid
  20:27, 19 Feb 2017 / 20:27

  Råvarene – Bergens Zero Waste kolonial, har muligens vestlandets beste tørka mango, just sayin’!
  En gang du har godgod tid: Vintage Sisters på Nøstet, skattekammer av en vintagebutikk
  Boksalongen på litteraturhuset.
  Kos deg i Bergen!

 2. Vanja
  21:20, 19 Feb 2017 / 21:20

  Hallaisen i Skostredet har skikkelig god is! Og De stefanos i enden av gågaten har autentisk italiensk middag og søtsaker+gelato

 3. 22:43, 19 Feb 2017 / 22:43

  Sprell er fantastisk og jeg synes butikken er mye bedre enn den i Oslo, Godt Brød Christies (Naturhistorisk museum) er veldig babyvennlig, Reindyrka har mye bra øko-babymat og Rumpetroll barneklær har mye fint :)

 4. Ruth sofie
  23:08, 19 Feb 2017 / 23:08

  Tenkte å tipse om Råvarene og Reindyrka, men ser de allerede er nevnt. Tiljamid i Skostredet har har herlig myke barneklær i bambus og har opphørssalg nå ? mye fint på tilbud. Småting har og veldig mye gøye baby og barneting.

 5. Camilla
  09:04, 20 Feb 2017 / 09:04

  Definitivt Bergen kaffebrenneri på Møhlenpris, Bien snackbar på Danmarksplass, Kaffemisjonen og LOTLOT på øvre korskirkealmenningen, Smaksverket v KODE (ekstra barnevennlig).

  Det ligger og en hemmelig kafé inne på bryggen ved enhjørningen.

  :) God tur!

 6. Camilla
  09:08, 20 Feb 2017 / 09:08

  Eg glemte å nevne Antonio Stasi sin vintage kamera butikk i øvregaten ved fløibanen. Ikke spør han om kameraene er til salgs (det er samlingen hans, hehe). Han har også sitrontrær i potter midt i butikken. I samme gate er det noen fine secondhand/vintage butikker. Ganske koselig gate i grunn.

 7. 11:35, 20 Feb 2017 / 11:35

  Hans Zimmer skal jo ha konsert nå. Det høres så rart, men gøy ut!
  Skulle gjerne hatt flere tips på hvordan man jobber i samme rom som sin samboer altså. Min samboer er langtidssyk og vi har 45 kvm og jeg prøver så hardt så hardt å konsentrere meg, men fy søren så vanskelig det er.

 8. 23:44, 20 Feb 2017 / 23:44

  Takk for konserttips! Nå har jeg akkurat kjøpt billletter i all hemmelighet og avtalt med mamma at hun skal være barnevakt. Så fint med noe sånt å glede seg til ❤

 9. Kathrine
  10:22, 21 Feb 2017 / 10:22

  Har veldig lite peiling på Bergen, men ser det er mange andre som har gode tips som eg skal benytte meg av neste gong eg er der :) God tur dit i alle fall :)

 10. Karin
  19:46, 21 Feb 2017 / 19:46

  Du veit sikkert om det, men Colonialen sine brød er billigere på Lerøy (matbutikken i kjellaren på Galleriet), enn i fetevaren i Strandgaten. Siden du skal kjøpe mange så kan du spare litt (typ 5-10 kr per brød trur eg).

 11. I
  22:53, 21 Feb 2017 / 22:53

  Mine tips er: Kaffe på Dromedar i Strandgaten, Krok og krinkel bokkafe, is eller pizza fra da Stefano, Pingvinen for øl/kjøttkaker/popkorn/raspeball (generelt prøve raspeball på forskjellige steder på torsdager) sushi på ichiban, fiskekaker på søstrene hagelin, gå tur ut i Nordnesparken og verftet – bade der om sommeren, gå tur i Fjellveien og se ned på byen, Fløyen hvis man orker, bondens marked som er av og til på fisketorget på lørdager, KODE og museumsbutikken rett ved smakverket. Lysverket har fantastisk mat og drinker. Botanisk hage når det blir vår! Sitte på biblioteket eller HF biblioteket og lese bok.

  • I
   09:45, 23 Feb 2017 / 09:45

   Glemte å nevne brunsj på Nobel Bopel på søndager. Utrolig godt.

 12. Tone
  08:32, 22 Feb 2017 / 08:32

  Godt Brød sine surdeigsbrød med 100% spelt er supergode, og ikkje minst mandelbollene deira <3

 13. marte
  19:37, 22 Feb 2017 / 19:37

  Fiskegratengen på Pingvinen

  Chilicappucino på Chillout. Ganske fet meny også med kjempegode blingser. Men først og fremst chilicappucinoen mmmm.

  Øl på Legal (dog kanskje ikke så barnevennlig)

  Smauene på Nordnes eller Sandviken

  Botanisk hage og Nygårdsparken om det er fint vær

  Fjellveien

  Lyderhorn er et ganske bra fjell om du vil gå på fjell med vogn, de har asfaltert halv veien opp. Veldig grei tur!

  Bien Snackbar eller Gin & Burger for amaZing burger

  Hadde også anbefalt Krok og krinkel bokkafé, men den er dessverre lagt ned…

  Åå nå savnet jeg Bergen. Nydelig by. Kos deg!

  • marte
   19:38, 22 Feb 2017 / 19:38

   Og Krok og Krinkel på Møhlenpris!! Kjempekoselig sted

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *